Draugs pastāstīja, ka ķīniešu tūristu dēļ viņš neizmanto tējkannu viesnīcas numuriņā. Es arī vairs neizmantošu

Piemēram, par to, kā apkopēja reiz atnākusi uz numuriņu, kur dzīvojuši tūristi no Ķīnas. Dzird, ka kaut kas skrabinās seifā. Izsauca apsardzi, apsardze atrada iemītniekus…Izrādās tie bija noķēruši krabjus krastā, ielikuši seifā “uz glabāšanu”, lai pēc tam izvārītu.

Kaut kur šeit skraida krabji, kamēr tos kāds neieslēdz seifā

Kā jūs domājāt, kur viņi taisījās krabjus vārīt? Protams, ka tējkanna! Cita virtuves aprīkojuma taču viesnīcas numuriņā nav. Vāra cīsiņus, olas, garneles, dārzeņus…un tas nenotiek lētajās naktsmītnēs, bet gan dārgās viesnīcās.

Vispār jau ķīniešu mentalitātes īpatnības un uzvedība jau kļuvusi par ticējumu – viņi trokšņo, ēd skaļi, un izpūš degunu…Man kaut kā nācās braukt uz Sankt-Pēterburgu vilcienā, kas bija pilns ar tūristiem no Austrumu Karalistes. Kas tie bija par trokšņainiem līdzbraucējiem!

Bet krabji vēl nav stāsta beigas. Krabji vismaz ir ēdiens. Nu, būs pēc tam jums tēja ar zivju smaržu, tas taču vēl nav tik traki.

Tātad, lai cīnītos ar slimībām un antisanitāriem apstākļiem, Ķīnā patlaban notiek masveida kampaņa, kur mediji aicina ievērot veselīgu dzīvesveidu un sakopt sevi. Un viens no šīs programmas punktiem ir aicinājums katru dienu vārīt savu veļu.

LASI VĒL: Kad atbrauksiet uz viesnīcu, noteikti uz rokturiem uzlieciet glāzes. Jūsu pašu drošībai!

Lūk, ķīnieši arī vāra, pat atvaļinājuma…bet, kur tad var vārīt veļu, ja tu esi viesnīcā? Protams, ka tējkannā! Nē, jūs nedomājat, viņi no sākuma to izmazgā un tikai pēc tam vāra, ieliekot elektriskajā tējkannā.

Vienvārdsakot, esiet uzmanīgi ar tējkannām un seifiem viesnīcas numuriņos, ja redzat, ka tur paliek arī “delegācijas” no Ķīnas. Seifu sākumā iztīriet, un tad tikai lieciet tur dokumentus, bet tējkannu vislabāk vispār neizmantot.

Lai visiem veselība un skaidrs prāts!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru