Dejojošā itāļu miljonāra sieva: sirdī viņš ir puišelis

0Itāļu miljonāra Žanlukas Vacci karstās dejas Instagram kontā divu nedēļu laikā noskatījās 5 miljons reizes. Biznesmenam ir 49 gadi, viņa sievai Džordžijai Gabrielai – 30, un tieši viņa sniedza interviju.

Vacci turpina ģimenes biznesu un aizraujas ar modi, radot dažādas kolekcijas un dizainus. Un vēl viņš ir sarakstījis grāmatu par savu dzīves filozofiju.

“Vajag gūt baudu no visu, ko piedāvā dzīve. Es vienmēr cenšos no dzīves ņemt visu, ko viņa man piedāvā: nekad neliedzu sev kādu prieku un neļauju sev iegrimt nīdēšanā. Cenšos sarpast notiekošo, lai kļūtu vēl stiprāks”.1

Savā dzimtajā Itālijā Vacci par zvaigzni jau 2013. gadā, tikko kā bija sācis lietot Instagram. Pēc gada par viņu rakstīja rietumu laikraksti, pēc tam, kad internetā parādījās viņa deja uz galda.

Ar Džordžiju Gabrielu viņš iepazinās pāris gadus atpakaļ, kad viņa atnāca pie viņa uz ballīti ar savu puisi. “Es uzreiz sapratu, ka viņa ir manas dzīves sieviete” – intervijā atzinās Vacci. Un meitene drīz izšķīrās ar savu puisi.

— Jau no pirmajām sekundēm es sapratu, cik ļoti pievilcīgs un apburošs vīrietis viņš ir – atzīstas Džordžija.  – Bet dzīvē nav viegli sasniegt manu stāvokli. Tāpēc mēs saderinājāmies divus gadus pēc mūsu pirmās tikšanās.
2

Jā, mums patiešām ir astoņpadsmit gadu starpība, bet, ticiet man, es to nejūtu, jo patiesībā sirdī viņš ir puišelis. Un vēl Žanlukam ir jauneklīgs ķermenis, viņš katru dienu trenējas pa divām stundām. Bet mums ir viena problēma – neskatoties ne uz ko citu, viņam ir arī bērna fantāzija, toties es esmu laimīga, ja varu viņam spēlēt līdzi. Vispār man liekas, ka vecums – tas vairāk ir psiholoģisks stāvoklis, kas ir atkarīgs no tā, kā cilvēks attiecas pret dzīvi.

Viņam ir nevainojams stils, un patiesībā viņš sniedz padomus man. Pats smieklīgākais – Žanluka lieliski orientējas sieviešu modē… Ideāls vīrietis!

Pāršķir lapu un aplūko video un vēl dažas bildes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru