Dažādu Zodiaka zīmju intelekta līmenis

Ūdens zīmes (Vēzis, Skorpions, Zivis) labi tiek galā ne tikai ar savām motivācijām, bet arī ar to, kā domā viņu sarunu biedri. Saskaņā ar Ķīnas astroloģiju, Ūdens stihija tiek asociēta ar prātu! Ja vēlaties intelektuāla piemēru, kas dzimis ūdens zīmē, tad atcerieties Albertu Einšteinu! Viņš ir Zivis.

Gaisa zīmes (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs) pārstāvjiem novērota nosliece uz brīnišķīgi analītisko domāšanu. Ūdensvīrs šeit ir līderis, bet arī pārējās divas zīmes spēj pareizi izmantot savu intelektu. Viņos pastāvīgi mudž idejas, tāpēc viņus nereti dēvē par ģēnijiem un radošajām personībām.

LASI VĒL: Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

Zemes zīmēm (Vērsis, Jaunava, Mežāzis) piemīt spīdoša praktiskā domāšana. Viņi lieliski tiek galā ar jebkuriem dzīves uzdevumiem, tāpēc nereti gūst panākumus biznesā. Tādiem cilvēkiem ļoti viegli padodas finanšu darījumi.

Uguns zīmēm (Auns, Lauva, Strēlnieks) piemīt spēcīga intuīcija. Tas ir tas gadījums, kad uz to vajadzētu paļauties, jo tā nenodos. Uguns sniedz viņiem iespēju riskēt un atrast mērķi, un pēc tam iespējas to sasniegt. Tā ir lieliska prasme, kas ļauj no dzīves saņemt visu!

Lūk, kā ir ar intelektu dažādām Zodiaka zīmēm. Atrodiet savu spēcīgo pusi, pēc tam attīstiet to, jo reiz tā palīdzēs jums kalnus gāzt!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru