“Dāmas, savaldiet savas meitas!” Šādu dvēseles kliedzienu izteica kāds vīrietis, kuram ir 16 gadus vecs dēls

Vīrietis nolēma ņemt šo visu savās rokās un censties paziņot tām jaunajām dāmām, kurām vecāki to nav iemācījuši, atklājot visu patiesību viņu mātēm par šo traģisko situāciju.

“Meitenes ļoti patvaļīgiem tekstiem piedāvā pašas sevi. Citiem vārdiem sakot – mazgadīgās meitenes ir gatavas uz jebkādām attiecībām svešu ar svešiem vīriešiem vai zēniem.

Es ieteicu savam dēlam uztaisīt ekrānšāviņu un nosūtīt meitenes saraksti viņas mammai, kuru noteikti var atrast meitenes kontaktu sarakstā internetā. Šim puisim pie statusa ir norādīts, ka viņš ir iemīlējies. Viņam ir daudz kopīgu fotoattēlu ar viņa draudzeni. Atvainojiet, bet kāda velna pēc un kādēļ šīs muļķes lien viņam virsū? Viņiem kaut kādu vietējo slavu sagribējās? Ko viņas vēlas panākt ar savu atklāto un uzbāzīgo uzmanības izrādīšanu?

LASI VĒL: Māte un meita dzemdēja vienlaicīgi un samainīja bērnus

Vīrietis ir līdz sirds dziļumiem sašutis un aicina acis atvērt arī citiem vecākiem.

Un arī mēs vēlamies pajautāt: meiteņu mammas – jūs vispār zināt, kam raksta jūsu meitas? Kādas fotogrāfijas viņas ievieto un kā sevi pozicionē sociālajos tīklos? Ja jūs būtu gatavas palūkoties uz to, kur un kā jūsu meitas tērē savu enerģiju, kuras, starp citu, ne vienmēr var nosaukt par meitenēm, ņemot vērā viņu ārējo izskatu, – viss būtu daudz vieglāk!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru