Dadža lapas mazina kakla spondilozes simptomus. Lūk, ko ar tām darīt!

Lūk, vēl dažas slimības, kuras var ārstēt ar dadža lapu palīdzību:

Detoksikācija. Dadža tēja palīdz uzlabot kopēju aknu funkcionalitāti un arī nieru darbību, ar to paātrinot dažādu toksīnu izvadīšanu no cilvēku organisma.

Cīņa ar izsitumiem un pinnēm. Ja regulāri lietosi kompreses no dadža lapām, tajās ādas zonās, kur ir izsitumi vai pinnes, tad burtiski mēneša laikā ādas stāvoklis ievērojami uzlabosies. Vēl ātrāku efektu varēs panākt, ja komprešu lietošanu apvienos ar dadža tējas lietošanu uzturā.

Psoriāzes un ekzēmas ārstēšana. Tēja vai zupas no dadža lapām, kuras regulāri lieto uzturā, lieliski palīdz ar šādām slimībām. Pirmās pozitīvās pārmaiņas būs redzamas jau pēc pāris nedēļām.

LASI VĒL: Tumšas svītras uz nagiem – briesmīga pazīme! Onkologi brīdina!

Diurētisks efekts. Augā esošās diurētiskās īpašības palīdz izvadīt nierakmeņus. Arī urīnceļu saslimšanas gadījums dadža lapas ir lielisks terapijas veids.

Samazina artrīta simptomus. Dadža lapas atstāj ārstniecisku ietekmi uz locītavām. Tās var izmantot kā kompresi. Paralēli var veikt tējas kursu, kas pagatavota no šī paša auga. Šī ārstēšanas metode var ietekmēt podagras attīstību.

Gremošanas problēmas. Dadža lapu tēja darbojas kā viegls stabilizators. Tā var tonizēt kuņģa – zarnu trakta darbību.

Apdegums. Sajaucot dadža lapas un olas baltumu, var pagatavot līdzekli, kurš pasargās ādu no pārāk intensīvu saules staru ietekmes.

Regulē hormonu darbību. Elementi, kas ietilpst auga sastāvā, var ietekmēt endokrīno sistēmu, līdz ar to uzlabojot hormonālo svārstību.

Noteikti padalies šajā svarīgajā informācijā ar draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru