Cīņā ar spēļu atkarību un līdzatkarību atklāts atbalsta tālrunis

Eiropas pētījumi liecina, ka cilvēki arvien vairāk aizraujas ar dažādām spēlēm, kas mēdz izraisīt atkarību, taču līdzatkarīgo un to cilvēku skaits, kas ar šo problēmu tiešā vai netiešā veidā saskaras, ir vēl lielāks.

Daudzos atkarību gadījumos ģimenes, radinieki un draugi nezin kur un kā meklēt palīdzību, tādējādi arī paši kļūstot par līdzatkarības upuriem. Lai sniegtu atbalstu tiem, kam tas ir nepieciešams, tiek aizsākta sociālā iniciatīva “Spēles brīvība” ar mērķi mazināt spēļu atkarību un līdzatkarību Latvijas sabiedrībā.

Aicinām Jūs uz sociālās iniciatīvas “Spēles brīvība” atklāšanas pasākumu 2018. gada 18. oktobrī plkst. 11.00 krīžu un konsultāciju centrā “Skalbes” (Tērbatas ielā 69, Rīgā)

Pasākumā piedalīsies:

• Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas priekšniece Signe Birne, kas pastāstīs par atkarības problēmu apjomu Latvijā.

• SIA “Alfor” valdes priekšsēdētājs Jānis Zuzāns, kas pastāstīs par sociālās iniciatīvas mērķi un plānotajiem pasākumiem, kā arī savu motivāciju atbalstīt šādu iniciatīvu.

• Biedrības “Esi brīvs” vadītāja Dace Caica sniegs ieskatu līdzatkarības tēmā.

• Krīžu konsultāciju centrs “Skalbes” direktore Zane Avotiņa pastāstīs par jaunās tālruņa līnijas darbību.

Būsim pateicīgi, ja dosiet ziņu par iespēju apmeklēt pasākumu, zvanot Ievai Jahovičai pa tālruni 28866080 vai rakstot uz e-pastu [email protected]

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru