Cilvēki izbrīnījās, ieraugot uz ceļa zem lietus stāvošu policisti. Bet uzzinājuši tā iemeslu, izbrīnījās vēl vairāk

 Situācija, kuru pagājušajā nedēļā piedzīvoja Merilendas štata Grīnbletas pilsētas iedzīvotāji Karolīna Hemmeta ar vīru, ir ļoti neparasta. Spriediet paši: dienas laikā ģimene brauc ar mašīnu.

Ir stipra lietusgāze un pēkšņi caur šo lietus sienu tieši uz ceļa redzams sievietes siluets. Sākums gluži kā šausmu filmā, vai ne? Tālāk noskaidrojas, ka sieviete ir no policijas. Vēl dīvaināk. Un vēl, viņa smaida. Un visa notiekošā iemesls ir tik mīlīgs, ka Karolīnas un vīra sirdis bija aizkustinātas.

Ģimene ieraudzīja sievieti no policijas, kura stāvēja stiprā lietū ceļa vidū un smaidīja

Karolīna stāsta, ka no sākuma nodomājusi, ka ceļš ir applūdis un meitene grib autovadītājus pabrīdināt par to. Bet viss izrādījās gluži citādi. Viņa sargāja… bruņurupuci. Rāpulis bija devies pāri ceļam un nolēmis atpūsties tieši ceļa vidū. Tā nebija prātīga rīcība, bet ko gan var gaidīt no bruņurupuča. Sliktās redzamības dēļ, tāda atpūta viņam varēja maksāt dzīvību, ja vien neierastos divkājainā aizstāve. Karolīna nespēja tam noticēt, jo, neskatoties uz profesiju, reti kurš cilvēks apstātos, lai palīdzētu bruņurupucim.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru