Cik tumša ir jūsu Zodiaka zīmes dvēsele

Lauva

Jūsu dvēsele ir gandrīz melnā krāsā. Jūs tas uztrauc, un jūs visiem spēkiem cenšaties darīt tā, lai tā kļūtu “bālāka”. Bet, kā jau jūs, iespējams, ziniet, savu dabu neizmainīsi. Centieties vairāk koncentrēties uz labo, bet nebloķējiet sliktās emocijas. Savādāk vienā skaistā dienā jums “aizies ciet”.

Jaunava

Jūsu dvēsele ir tuvāk tumšajai. Viss tāpēc, ka jūs daudz strādājiet un veltiet sevi citiem, un jums nepaliek laika pašam sev. Apstājieties. Tā nevar ilgi turpināties. Kļūstiet nedaudz egoistiskāks.

Svari

Svaru dvēsele ir līdzīga Dvīņu dvēselei. Tā ir melnbalta. Svari būt gan vislaimīgākie cilvēki uz pasaules, gan arī psihopāti, kas ir ieciklējušies uz sevi. Principā, tas nav nemaz tik slikts variants. Gan papriecāties paspēs, gan arī sliktās emocijas izspruks. Līdzsvars!

Skorpions

Skorpionu dvēsele ir melnāka par melnu. Ja jūs tas pārsteidz, tas nozīmē, ka jūs neesat Skorpions. Vispār, viņiem tas pilnīgi netraucē. Ievilks upuri savā aliņā – un apmierināti!

LASI VĒL: 5 Zodiaka zīmes, kuras vienmēr ir gatavas palīdzēt draugam grūtā brīdī

Strēlnieks

Strēlniekiem ir viena no tīrākajām dvēselēm. Viņi vienkārši nemāk dusmoties. Lielākais, uz ko viņi ir spējīgi – uzpūst vaigus. Strēlnieks ir visus un visu piedodošs un ļoti labsirdīgs cilvēks. Šī iemesla dēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvji lielākoties ir ilgdzīvotāji.

Mežāzis

Mežāzis ir jautrītis ar tumšu dvēseli. Visā visumā viņš domā tikai par sevi. Tāds egoists-ļaundaris. Mežāzis ir pietiekoši ļaunatminīgs. Pat, ja liksies, ka viņš pāridarītājam ir piedevis, viņš vēl ilgi nēsās ļaunumu dvēselē, kas var pārtapt atriebībā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru dvēsele ir tīra un gaiša. Viņš gūst baudu no vienkāršām lietām. Apkārtējie dažreiz domā, ka Ūdensvīrs ir drūms un nelaimīgs. Tomēr tā notiek pietiekoši reti. Vienkārši Ūdensvīram patīka ar galvu ienirt savās domās.

Zivis

Zivis mīl palidot mākoņos. Viņi var stundām un dienām domāt kaut kādu domu, lielākoties negatīvu. Tas atnes viņiem daudz ciešanu, bet viņas nepadodas. Kurš gan cits viņu vietā domās par visu ēterisko?!

Vai jūs piekrītat šim horoskopam?

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru