Cik līnijas ir uz jūsu plaukstu locītavas – trīs vai četras? Pārbaudiet un uzziniet, ko tas īsti nozīmē!

Pirmā: tā ir pati svarīgākā līnija, kas saistīta ar cilvēka veselības stāvokli. Ja tā ir nepārtraukta un izteikta – ar cilvēka veselību viss ir labi. Ja tā ir slikti redzama un pārtraukta, tas liecina par cilvēka veselības vājākajām vietām.

Pastāv arī dzimumu atšķirības līniju lasīšanā. Ja līnija pārtraukta sievietēm, tas var nozīmēt ginekoloģiskas problēmas, piemēram, par sievietes spēju dzīvē kļūt par māti. Vīriešiem iespējamas problēmas ar prostatu vai arī reproduktīvo sistēmu.

Otrā līnija – tā nosaka cilvēka bagātības apmērus. Ja līnija ir nepārtraukta un skaidri redzama, cilvēkam gaidāma gaiša un nodrošināta nākotne.

Trešā līnija – šī līnija parāda cilvēka varas līmeni, kādu tas iegūs savas dzīves laikā. Arī te skaidrojums ir līdzīgs – jo izteiktāka līnija, jo lielāka ietekme. Skaidra un nepārtraukta varas līnija norāda uz cilvēka ietekmi plašajā sabiedrībā.

Ja uz rokas redzamas visas trīs līnijas, cilvēks nodzīvos apmēram no 69 līdz 84 gadiem.

Ceturtā līnija – tā ir visretākā no visām līnijām. Tā atrodas paralēli trešajai līnijai, tāpēc ir saistīta ar to. Ja jums ir saskatāma šāda līnija, tas nozīmē, ka jums būs ne tikai vara, bet patiesi nozīmīgs stāvoklis dzīvē, turklāt visā dzīves garumā.

Tie, kuriem ir visas četras līnijas, nodzīvos pat ilgāk par 84 gadiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru