Bukmeikers: starp Pasaules kausa favorītēm ierindojas Brazīlija un Vācija, rezultatīvākais spēlētājs – Messi

Šodien, 14. jūnijā, sākas lielākais un plašāk vērotākais sporta notikums – FIFA Pasaules kauss futbolā. Azarts kaislību pilnos futbola fanus nereti izaicina palielināt jau tā lielo adrenalīna devu, pirms spēlēm veicot likmes gan uz spēļu rezultātu, gan citām prognozēm. Kā informē sporta totalizators OlyBet, ierasti vilinošākās iespējas likmju veikšanai ir turnīra favorītkomandas, rezultatīvākie spēlētāji un labākie vārtsargi, kā arī zelta jeb fināla mačs.

“Tā tas bijis arī pagājušajā Pasaules kausā, kad lielāko adrenalīna tīkotāju interesi izraisījušas tieši finālspēles. 2010. gada Pasaules kausā finālturnīram kvalificējās visas Pasaules kausu izcīnījušās izlases – Brazīlija, Argentīna, Anglija, Francija, Vācija, Itālija, Spānija un Urugvaja. Zelta mačā tikās Spānija un Nīderlande, bet karstasinīgie spāņi tomēr izrādījās pārāki, ar rezultāti 1-0 pārspējot Nīderlandes izlasi,” stāsta OlyBet mārketinga un pārdošanas vadītājs Alvis Kindzulis.

Galvenās favorītes un pasaules labākās komandas

Bukmeikeri par divām galvenajiem Pasaules kausa favorītiem uzskata Brazīliju un Vāciju, kā nākamās starp titula pretendentēm izvirzītas Spānijas un Francijas komandas, pirmajā astotniekā iekļaujot arī Argentīnu, Beļģiju, Angliju un Portugāli.

Prognozes un likmes izdarītas arī par kontinentu un pasaules daļu labākajām komandām. Kā spēcīgākās no Eiropas komandām izvirzītas Vācija un Francija, no Dienvidamerikas – Brazīlija un Argentīna, bet no Āfrikas – Ēģipte un Senegāla. Starp labākajām Āzijas komandām ierindojas Japāna un Austrālija, kura Pasaules kausam kvalificējusies Āzijas grupā, bet no Ziemeļamerikas un Centrālamerikas par favorītēm atzītas Meksikas un Kostarikas izlases.

Zelta bucis un zelta cimds

Vislielākā iespēja saņemt Pasaules kausa zelta buci jeb futbolzābaku, kas tiek piešķirts turnīra rezultatīvākajam futbolistam, tiek prognozēta vienam no Pasaules slavenākajiem spēlētējiem Lionelam Messi. Viņam seko brazīļu superzvaigzne Neimārs un rezultatīvais franču uzbrucējs Antuāns Grīzmans. Turpat aiz zvaigžņotā trio ir arī Ronaldu un Harijs Keins, bet potenciālo sešinnieku noslēdz daudziem vēl nepazīstamais RB Leipzig uzbrucējs Timo Verners. Savukārt augstākā likme rezulatīvāko izlašu sarakstā tiek likta uz Vāciju un Brazīliju, kā arī Franciju un Spāniju.

Pretim zelta futbola zābakam jāliek zelta cimds, ko pasniedz turnīra labākajam vārtsargam. Bukmeikeri uzskata, ka tas visticamāk nonāks Vācijas vārtsarga Manuela Noiera rokās, taču viņam nāksies konkurēt ar Spānijas vārtu vīru Dāvidu De Heju, brazīlieti Alisonu, kurš ikdienā pārstāv AS Roma, francūzi Ugo Lorisu un Beļģijas mūri Tibo Kurtuā.

Labākais uzbrukums un aizsardzība

Interesanti, ka par komandu ar vislabāko aizsardzību bukmeikeri paredz uzbrūkošo Brazīliju, apliecinot parunu, ka labākā aizsardzība ir uzbrukums. Nākamās ar potenciāli vismazāk ielaistajiem vārtiem spēlē tiek prognozētas uzbrūkošas komandas – Spānija, Argentīna un Francija. Pretējā topa pusē nokļuvusi Panama, Irāna un Saūda Arābija, kurām bukmeikeri paredz visbiežāk vilkt ārā bumbu no sava vārtu tīkla.

21. FIFA Pasaules kauss futbolā no 14. jūnija līdz 15. jūlijam norisināsies Krievijā, 12 dažādu pilsētu stadionos. Turnīrā piedalās 32 pasaules atzītākās futbola komandas, turklāt šī ir pirmā reize, kad Pasaules kauss norisināsies Krievijā. Visās spēlēm ir iespējams sekot līdzi OlyBet fanu teltī Kornvalda parkā, pretī Kongresu namam.

OlyBet ir daļa no Olympic Entertainment Group, kura darbojas sešās pasaules valstīs. OlyBet mērķis ir sniegt aizraujošu un drošu tiešsaistes azartspēļu pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai spēlējat spēļu automātus, pokeru vai veicat sporta likmi – visi depozīti, kas veikti caur OlyBet platformu ir pasargāti. OlyBet spēles ir godīgas, ko apliecina to sertifikācija Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā, kā arī programmnodrošinājums ir garantēti brīvs no vīrusiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru