Brīvdienu horoskops – Uzzini, ko katra zīme dara tad, kad ieguvusi papildus brīvdienu

Iespējams, ka tu jau vari iedomāties, kurš ir tas darbaholiķis, kurš pat savu brīvdienu pavada strādājot.

Bet vai tu zini, kuras horoskopa zīmes pārstāvis nespēj iedomāties brīvdienu bez rekreācijas pasākumiem?

AUNS

Palicis vienatnē, jūt panikas tuvošanos. Auns nav vientuļnieks, savā brīvdienā vienkārši nezina, ko iesākt.

VĒRSIS

Vērsis zina, ka brīvdienu mērķis ir rekrācija, ar ko Vērsis saprot izsmiešanos no sirds un pieēšanos, tādēļ tas pasūta trīs lielās picas un vienatnē skatās komēdijas.

DVĪŅI

Dvīņiem patīk azarts un arī nekā nedarīšana, tādēļ tie izvēlas spēles – datorspēles. Tie apvieno divas lietas, kas Dvīņiem svarīgas  –  adrenalīns un sevis izaicināšana.

VĒZIS

Emocionālais Vēzis ir pieticīgs cilvēks, savam piepildījumam tam pietiek ar romantiskajām filmām, kuras tās skatās, gulēdams zem segām.

LAUVA

Lauva laiku lieki netērē – lai nākamajā dienā Lauva būtu vēl skaistāka, tā visu savu dienu velta skaistumkopšanas pasākumiem.

JAUNAVA

Jaunava (kā jau Jaunava) visu savu dienu pavada kaut ko kārtojot. Brīvdiena ir tā diena, lai viņa sakārtotu arī savu dzīvi, sākot jau ar vidi ap sevi.

SVARI

Kad Svari paliek vieni, tos moka pagātnes atmiņas, tādēļ tie visu savu brīvdienu vada, šķirstīdami fotogrāfiju albumus un skatoties vecus ģimenes video.

SKORPIONS

Ikdienā asais un reizēm skarbais Skorpions savu brīvdienu velta sev un tikai sev. Tas apzinās, cik vērtīgs ir iekšējais miers, tādēļ Skorpions atjauno spēkus un uzkrāj enerģiju nākotnei.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks brīvdienas izmanto, lai veidotu nākotni – vientuļais Strēlnieks meklē savu otro pusīti, bet tas, kurš jau ir attiecībās, cenšas uzlabot savas attiecības.

MEŽĀZIS

Mežāzis kā jau Mežāzis, kurš neprot atpūsties, savu brīvdienu pavada strādājot, tikai tāpēc, lai būtu citiem priekšā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs vienkārši nesaprot ideju par brīvdienām, jo tajā dara visu to, ko jau dara iepriekš pieminētās zīmes.

ZIVIS

Zivis, iespējams, ir pašas prātīgākās. Tās brīvdienas neplāno, tās ļaujas dzīvei. Bet rītu tās uzsāk ar piemīlīgu dzīvnieku videoklipiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru