Brīnumains līdzeklis! Es pat nedomāju, ka krēmu Nivea mazajās zilajās bundžiņās var izmantot arī tā!

Meikapa noņemšanai

Ja jums mājās ir Nivea, jūs to variet izmantot kosmētikas noņemšanai. Jums nevajag dārgās putas un gēlus. Krēms noņem pat ūdensizturīgo kosmētiku.

Pret elkoņu sausumu

Daudzi cilvēki cieš no sausa, pat saplaisājušas ādas uz elkoņiem. Arī šeit Nivea ir ideāls mitrinātājs, kas padarīs jūsu ādu maigu un gludu.

Pret roku sausumu

Sausas rokas ir ļoti izplatīta problēma, īpaši, ja jūs mazgājiet rokas ļoti bieži. Jums nevajag dārgu krēmu rokām ar ekstra sausu ādu. Jūs variet vienkārši izmantot Nivea – tas ir ļoti labs mitrinātājs!

Krēms tāpat dara brīnumus arī ar ceļgalu un kāju sauso ādu!

Dermatīta profilaktika un ārstēšana

Bieži cilvēki cieš no dermatīta, ko izraisa pārlieka koncentrētu ziepju ,mazgājamo līdzekļu, krēmu un citu līdzekļu lietošana.

Tas var novest pie ekzēmas, apsārtumiem, niezes vai par audzējiem. Pateicoties īpaši biezajai konsistencei, Nivea labi noder šo nopietno ādas problēmu ārstēšanai.

LASI VĒL: Izmēģiniet šo vienkāršo barības vielu maisījumu saviem augiem, un būsiet pārsteigti, cik skaisti tie kļūs!

 Nelielu apdegumu ārstēšana

Tas aizņem tikai sekundes daļu, Nivea būs jūsu glābiņš: nomierinās ādu un pasargās no čūlu veidošanās.

Līdzeklis pret saules apdegumiem

Vasaras dienās mēs reizēm pavadām saulē vairāk laika nekā vajadzētu. Sasmērējiet karsto un jūtīgo vietu un jūs jutīsiet atvieglojumu.

Lūpu balzāms

Lūpu mitrināšanai vienkārši uzziediet krēmu vairākas reizes dienā. Rezultātu redzēsiet jau pēc neilga laika un jums nevajadzēs pirkt dārgos kosmētiskos līdzekļus.

Tas ir neticami, cik gan daudz un dažādi var izmantot krēmu! Ideāls risinājums daudzām problēmām ielikts vienkārši kabatā vai nolikts uz plauktiņa!

Atbaltsiet mūsu lappusīti Facebook, padalieties ar šo ziņu ar draugiem vai nospiediet “Man patīk!” un jūs vienmēr būsiet lietas kursā par pašu interesantāko!

 

Arī noderīgi: Strijas – trīs veidi, kā tev mājas apstākļos atbrīvoties no strijām! SPIED ŠEIT!

avots: abiem.info

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru