Briesmīgākās dāvanas, kādas cilvēki ir saņēmuši – #5 ŠAUSMAS!

#1 “Tas bija krekls, uz kura bija uzraksts: “Neesmu ginekologs, bet tik un tā paskatīšos” – es to saņēmu no sava patēva mammas. Viņa zina, ka vēlos kļūt par ārstu, bet ar angļu valodu viņa ir uz “jūs”. Man tas šķita smieklīgi, jo, kad mēs viņai to iztulkojām, viņa ļoti nosarka aiz apkaunojuma. Es lepni šo kreklu valkāju visu atlikušo dienu.”

#2 “Es vecāku istabā biju atstājis dažas video spēles. Mamma laikam nodomāja, ka tētis man tās ir nopircis Ziemassvētkos, tādēļ iesaiņoja tās. Un es Ziemassvētkos saņēmu pats savas video spēles.”

#3 “Koka klucīšu komplekts, kas ir paredzēts 2-4 gadus veciem bērniem – man bija 14.”

#4 “No “santaklausa” saņēmu grāmatu “Kā samierināties ar to, ka esi adoptēts” – tās man bija jaunas ziņas…”

#5 “Manai vecmāmiņai es patiku daudz vairāk nekā mana jaunākā māsa. Vienos Ziemassvētkos viņa man uzdāvināja veselu Pokemonu rotaļlietu komplektu, kamēr māsai uzdāvināja zebiekstes bumbu, kas ir paredzēta kaķiem.”

#6 “Mana māsa vienu gadu no tantes saņēma sarīvētu sieru.”

#7 “Mans brālēns nesen bija nomiris avārijā, jo vadīja mašīnu dzērumā – Ziemassvētkos mana mamma man uzdāvināja alkometru, kuram bija pievienota zīmīte, ka tas ir no mana brālēna. Es saprotu, ko viņa centās izdarīt, bet tik un tā tas bija šausmīgi.”

LASI VĒL: TOP 5 idejas kāzu dāvanai jaunajam pārim.

#8 “Es satikos ar meiteni, kura zināja, ka man ir diezgan liels kauns par saviem zobiem (man ir fluoroze). Tādēļ es smaidu reti – kad smaidu, tad vienmēr cenšos noslēpt zobus. Ziemassvētkos meitenes ģimene man uzdāvināja zobubirsti ar manu vārdu.”

Padalies arī tu kādā interesantā Ziemassvētku dāvanu stāstā!

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru