Bez ilgas domāšanas izvēlies skaitli, un uzzini kāda tev ir dominējošā rakstura īpašība

Ja izvēlējāties skaitli…

7

Jūs esat ārkārtīgi optimistisks cilvēks. Lai arī kas ar jums dzīvē notiktu, noteikti nekad nenolaidīsiet rokas, turpinot visus uzlādēt ar savu optimismu. Jūs pievelkat cilvēkus, jo viņi zina, ka pie jums vienmēr iespējams iegūt emocionālu uzlādi. Ļaujiet sev laiku pa laikam atpūsties, tajā skaitā arī no cilvēkiem, citādi var sanākt “pārdegt” un iedzīvoties nervu sabrukumā.

24

Jūsu atjautību var tikai apskaust. No visdažādākajām dzīves situācijām spējat izkļūt ar cieņu un augsti paceltu galvu. Grūtības jūs nebiedē, gluži pretēji – tās jūs iedvesmo un pat patīk. Sabiedrībā bieži ieņemat vadošus amatus un aiz sevis vedat cilvēkus. Jums ir matemātiska domāšana un fenomenāla atmiņa. No cilvēkiem mēdzat ļoti ātri nogurt, tādēļ labāk sniedzat priekšroku pavadīt laiku ar vistuvākajiem cilvēkiem vai pat vientulībā.

61

Jūsu otrais vārds ir aušīgs. Apkārtējie uzskata, ka pārāk vieglprātīgi izturaties pret dzīvi. Tomēr šāda pieeja pret dzīvi jūs patiešām uzrunā. Jums nepatīk visu sarežģīt un parasti izvairāties no dažādām problēmām. Bieži cerat, ka pēkšņi ieradīsies burvis, kas ar vienu brīnumnūjiņas vēzienu izlabos visas likstas. Protams, šāda nostāja ir ļoti veselīga psihiskajam stāvoklim. Diemžēl realitātē tik bieži burvji pie mums nemaz neierodas.

LASI VĒL: Veiksmes lādītes: izvēlies un aplūko rezultātu

3

Jūs esat visīstākais perfekcionists. Mēs varam tikai vēlēties tādu dzīvesveidu, kāds ir jums. Lai arī kas notiktu, jums visās dzīves sfērās ir kārtība, bet paši vienmēr izskatāties fantastiski. Jūs esat ļoti prasīgi gan pret sevi, gan apkārtējiem. Diemžēl reizēm piemirstat, ka mēs visi esam tikai cilvēki, bet no citiem bieži prasāt neiespējamo. Aizdomājieties par to, ka neviens šajā pasaulē nav ideāls. Neielieciet sevi rāmjos – dzīvojiet daudz vienkāršāk!

Un ko jūs domājat par šī testa rezultātiem? Vai apraksts sakrita ar jūsu rakstura iezīmēm? Noteikti dalieties ar saviem iespaidiem komentāros!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru