Bērnu aprūpes centrs aicina uz atvērto pasākumu “Kosmosa ballīte Kapseļu ielas dārzā”

Turpinot atvērto pasākumu norisi Valsts sociālās aprūpes centrā “Rīga” jeb Kapseļu ielas bērnu aprūpes centra dārzā ar mērķi mazināt aizspriedumus pret valsts aprūpes institūcijām, veicināt sabiedrības informētību, padarīt aprūpes centra darbu caurspīdīgu un saprotamu sabiedrībai, kā arī veicināt bērnu aprūpes centra bērnu integrāciju, esošie un potenciālie adoptētāji, aizbildņi, audžuģimenes, viesģimenes, mentori, atbalstītāji, nevalstiskās organizācijas, bērnu vecāki, brīvprātīgā darba veicēji, Rīgas un īpaši Pārdaugavas iedzīvotāji, draugi un ikviens, kuriem rūp bērni, tiek aicināti uz atvērto pasākumu “Kosmosa ballīte Kapseļu ielas dārzā” piektdien, 17. augustā 15.00-18.00 Kapseļu ielā 31, Rīgā. Aicināts ir ikviens!

Pasākumā piedalīsies Labklājības ministrs Jānis Reirs, ministrijas darbinieki, ārvalstu viesi. Ballītes ietvaros paredzēta mūzika, dažādas atrakcijas un radošās nodarbības.

Pasākumā viesus gaidīs VSAC “Rīga” filiāles “Rīga”, “Pļavnieki”, “Teika”, “Baldone” bērni, filiāļu darbinieki. Šī ballīte dārzā ir viens no regulārajiem pasākumiem, kas nodrošina iespēju ikvienam sabiedrības pārstāvim – vai tas būtu brīvprātīga darba veicējs, viesģimene, potenciālā uzņemošā ģimene vai uzņēmumu pārstāvji – brīvā atmosfērā iepazīties ar bērniem, mazināt aizspriedumus par to, kas ir bērns ar invaliditāti, un apzināt veidus, kā palīdzēt bērniem, tā radot pozitīvu pienesumu gan bērnu, gan savā dzīvē.

Mērķis ir dot iespēju potenciālajām uzņemošajām ģimenēm iepazīties ar filiālēs dzīvojošajiem bērniem, lai veicinātu bērnu uzņemšanu ģimenēs un sasniegtu izvirzīto mērķi par Latviju bez bērnu namiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru