Automašīnai ir jau 12 gadi, bet tā izskatās kā jauna! Viss pateicoties šīm viltībiņām

Matu kondicionieris
Mašīnas mazgāšanai izmanto matu kondicionieri. Nebrīnies, bet vienkārši pamēģini. Šis līdzeklis padarīs auto virsmu spīdīgu un pat saglabās tīrību, jo kondicionieris satur silikonus, kas pārklāj krāsu, un netīrumi nelips stingri klāt.
Ja tev salons ir no auduma, tad, pirms to tīri ar putekļsūcēju vai ar birsti tīri sēdekļus, apber tos ar sodu. Tu ne tikai labāk savāksi netīrumus, vēl arī atbrīvosies no vecuma smakas. Ņem vērā: šis triks absolūti nav piemērojams ādas saloniem.

Tīrītāji bez švīkām
Laiku palaikam noslauki logu tīrītājus ar medicīnisko spirtu. Šī viltība pasargās tevi no švīkām uz vējstikla lietainā laikā. Lielisks risinājums tīrībai un drošībai.

Iebraukšana garāžā bez skrambām
Kāds var noparkoties ar aizvērtām acīm, bet kādam ir vajadzīga otra cilvēka palīdzība. Un mēdz būt arī tā, ka tu esi nomainījis garāžu un vēl neesi īsti pieradis pie tās izmēriem un apstākļiem. Lai vienmēr vajadzīgā brīdī apstātos, piekarini tenisa bumbiņu vietā, kur jāspiež bremzes pedālis.

Ja tu brauc garāžā atpakaļgaitā, tad labāk, lai tas pieskartos stiklam, bet ja ar priekšu, tad motora pārsegam.

Redakcijas padoms

Aukstajā laikā nepieļauj, ka degvielas līmenis nokrīt zemāk par pusbāku. Savādāk iekšā sakrāsies kondensāts, kura dēļ būs grūtāk iedarbināt dzinēju. Bet, ilgstoša iedarbināšana negatīvi ietekmē aizdedzes sistēmas kalpošanas laiku, un arī spēcīgajam agregātam nav labvēlīgs.

Kop savu automašīnu, un tā kalpos ilgāk. Un neaizmirsti padalīties ar šiem noderīgajiem padomiem ar saviem draugiem sociālajos tīklos!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru