Augsne nebūs vajadzīga! Labākais veids, kā mājās audzēt lociņus!

0000Ja Jums nepatīk darboties ar augsni, taču ļoti mīlat svaigus zaļumus, mums ir laba ziņa! Piedāvājam lielisku veidu, kā mājas apstākļos izaudzēt lociņus.

Lūk, veids, kā ziemā uz savas palodzes izaudzēt lociņus. Nebūs nepieciešami nekādi speciāli aprīkojumi. Ņemiet sīpolus, un aiziet!

Kā uz palodzes izaudzēt lociņus?

Būs nepieciešams:

  • cepampanna
  • kartona olu iepakojumi
  • silts ūdens
  • sīpoli

Kā rīkoties?

  1. Cepampannā ielejiet ūdeni un lieciet tajā olu iepakojumus. Droši drīkstat arī cepampannas vietā izmantot nepieciešamā izmēra plastmasas iepakojumus vai trauciņus.
  2. Katrā olai paredzētajā vietiņā lieciet iekšā ar siltu ūdeni apstrādātus sīpolus. Arī pats apstrādes process ir gaužām vienkāršs: sīpolus iemērciet 40°C siltā ūdenī, paturiet tos tajā 10 minūtes. Šādā veidā iespējams panākt ātrāku lociņu augšanu.
  3. Neaizmirstiet ik pa laikam cepampannā vai trauciņos ieliet ūdeni. Lociņi sāks augt tūlīt pēc to iestādīšanas, un jau drīzumā būsiet patīkami pārsteigti par pirmajiem zaļumiem.

Šajā nelielajā video varat aplūkot, kā šī mājās pagatavojamā dobīte izskatās un strādā. Noskatoties to, šķiet, ka jau šodien pat iestādīšu sīpolus, lai iegūtu gardus pašaudzētus lociņus.

Šķir nākošo lapu, noskaties video un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru