Attiecību noslēpumi: Kādus privātās dzīves aspektus nedrīkst apspriest ar draugiem

APLIET PARTNERI AR SAMAZGĀM

Apvainojumi, kas vērsti uz jūsu vīrieti – ir tabu. Turklāt gan acīs, gan arī aiz muguras. Bet, ja pirmajā gadījumā jūs varēsiet par to mīļotajam atvainoties, tad situācija, kad jūs runājat nepatīkamas lietas aiz viņa muguras, un viņš par to uzzina nejauši, tas var jums maksāt pašas attiecības. Ja jūs gribat nolaist tvaiku, tad tā vietā, lai zvanītu draudzenei vai mammai, aizejiet uz sportazāli vai arī sarīkojiet mājas ģenerāltīrīšanu.

APSPRIEST PARTNERA SEKSUĀLĀS FANTĀZIJAS

Nevajag apspriest sava partnera seksuālās fantāzijas. Piekrītiet, jums nebūtu patīkami, ja viņš saviem draugiem stāstītu par jūsu erotiskajām fantāzijām par Zirnekļcilvēku vai Vilkati. Viņš padalījās ar jums ar pašu svētāko – centieties attaisnot viņa uzticību.

LASI VĒL: Stāsts no dzīves – kā es apprecējos ar pirmo, kas pagadījās, un kas no tā visa ir sanācis

KRĀPŠANA

Ne visas krāpšanas beidzas ar šķiršanos. Dažas sievietes var pilnībā piedot savam partnerim. Ko nevar teikt par piekrāptā draugiem un tuviniekiem. Tāpēc, ja jūs vēlaties saglabāt normālas attiecības ar saviem tuviniekiem, tad labāk nestāstiet viņiem par notikušo incidentu. Kaut gan tas attiecas uz visām situācijām, kuras vienā vai citā ziņā pārkāpj vispārpieņemtās normas.

PARTNERA FINANSIĀLĀS PROBLĒMAS

Vīrieši ārkārtīgi sāpīgi uztver savas finansiālās problēmas. Tāpēc, ja jūs sāksiet apspriest ar draudzenēm viņa izgāšanos, tas viņu ārkārtīgi sarūgtinās. Nerunājot jau par to, ka turpmāk jums būs grūti atjaunot viņa reputāciju apkārtējo acīs.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru