Ātrais tests: cik pievilcīga jūs esat kā Sieviete?

Miss Rozīnīte

Šajā meitenē ir kaut kas īpašs, ko nevar aprakstīt. Viņa nav tāda, kā visas, un viņa neiekļaujas nekādos rāmjos. Katra diena kopā ar viņu ir pilna ar piedzīvojumiem un jaunumiem.

Miss Izaicinājums

No tādāt, kā viņa, sāk vārīties asinis. Tik vienkārši šīs sievietes nemaz nevar iegūt, viņas ir jāiekaro un jāiegūst. Tiesa, uz to parakstās tikai visdrošsirdīgākie – pārējie labāk tīksminās no attāluma.

Miss Pietīcība

Galvenā šīs kategorijas meiteņu vērtība – viņām nav paaugstinātu pretenziju. Tādas sievietes ir apmierinātas ar to, kas ir, no visas sirds uzskatot, ka labāk zīle rokā, nekā mednis kokā

Miss Romantika

Šis ir rets šarma, gaisīguma un maiguma savienojums. Ne piliena agresijas, ne piliena spiediena. Tāda meitene patiesi pieņems jebkuru skaistu žest un rīcību. Viss, kas tām vajadzīgs, ir mīlestība un abpusējas jūtas.

LASI VĒL: Personības tests: izvēlieties taureni un uzziniet savas dvēseles noslēpumus!

Miss Dzelzs lēdija

Šīs meitenes spēcīgās puses ir izcils prāts, skaidri mērķi un neatkarība. Viņa negaidīs princi. Visdrīzāk viņa atradīs vīrieti, lai no tāda princi izveidotu. Un, kaut arī tāda pieeja ne vienmēr ir laba, asaru no dzelzs lēdijas vīrietis nesagaidīs.

Miss Jūtīgums

Tāda sieviete neuzskata, ka vīrietim ir jābūt vienīgajam iniciatoram guļamistabā, un nešaubās par to, kā spert pirmo soli. Vīrieši šādas meitenes dievina, jo viņa liek viņiem justies iekārojamiem.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru