Atkal apvainojies uz sev tuvu cilvēku? Šis veids tev iemācīs, kā pārvarēt aizvainojumu

1Mēs apvainojamies tikai uz tiem cilvēkiem, kuri mums ir tuvi. Emocionālāki, jūtīgāki un kompeksaināki cilvēki apvainojas biežāk. Daži šajā ziņā nonāk līdz pat galējībām – saplosa sevi un nodara pāri apkārtējiem.

Pastāv pietiekoši daudz tehnikas, lai cīnītos ar aizvainojumu. Ošo mantra ir veids, kas pastiprina aizvainojumu, noved to līdz vārīšanās punktam, līdz absurdam. Un tad aizvainojums pazūd. Saglabā šo mantru un lasi spoguļa priekšā tik ilgi, līdz aizvainojums pazūd.

Mantra aizvainotajiem

Es esmu tik svarīgs tītars, ka nevaru atļauties, lai kāds rīkotos atbilstoši savai dabai, ja tā man nepatīk. Es esmu tik svarīgs tītars, ka, ja man kāds kaut ko ne tā ir pateicis vai rīkojies ne tā, kā es gaidīju – es viņu sodīšu ar savu aizvainojumu. O, lai redz, cik tas ir svarīgi – mans aizvainojums, lai viņš saņem to par savu “nerīcību”. Jo es esmu ļoti, ļoti svarīgs tītars!

Es necienu savu dzīvi. Es tik ļoti necienu savu dzīvi, ka man nav žēl tērēt tās bezvērtīgo laiku, lai apvainotos. Es atteikšos no prieka minūtes, no rotaļīguma minūtes, es labāk atdošu minūti savam aizvainojumam. Un man ir vienalga, ka šīs biežās minūtes izveidosies par stundām, stundas – dienām, dienas – nedēļām, nedēļas – mēnešiem, bet mēneši – gadiem.

Man nav žēl pavadīt savus dzīves gadus pavadīt aizvainojumā – jo es taču necienu savu dzīvi. Es nemāku skatīties uz sevi no malas. Es esmu ļoti neaizsargāts. Es esmu tik ļoti neaizsargāts, ka esmu spiests apsargāt savu teritoriju un atsaukties ar aizvainojumu uz katru, kas to ir aizskāris. Es sev uz pieres uzlikšu uzrakstu “Uzmanību, nikns suns” un tikai, lai kāds pamēģina to nepamanīt!

Es esmu tik ļoti nabadzīgs, ka nevaru atrast sevī pilienu līdzcietības, lai piedotu, pilienu pašironijas – lai pasmietos, pilienu dāsnuma – lai nepamanītu, pilienu gudrības – lai neņemtu vērā, pilienu mīlestības – lai pieņemtu. Jo es taču esmu ļoti, ļoti svarīgs tītars!

Izmanto šo mantru pēc katra aizvainojuma, un tu iemācīsies, kā neapvainoties. Tas ir svarīgi ne tikai tev tuvajiem cilvēkiem, bet arī tev pašam. Apvainojoties tu pirmām kārtām tērē savu veselību un laiku.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru