Astroloģiskā prognoze 2017. gada aprīlim visām Zodiaka zīmēm. Kādu sagaida pārsteigumi…

Vērsis

Aprīlis Vēršiem kļūs par pārbaudījumu mēnesi uz viņu uzticību un noturību pret stresu. Šajā neparastajā periodā nevajadzētu lieku reizi atvērties svešiniekiem. Tajā pašā laikā aprīlī Vērši sajutīs nesamērīgus spēkus un emocionālo pacilātību, kas novedīs pie partnera meklēšanas (runa ir kā par biznesa partneri, tā arī par otro pusīti). Bet kārtīgums nekaitēs – labāk kļūt noslēgtākam un neatkailināt savu dvēseli katram pretīmnācējam.

Dvīņi

Par pašu galveno problēmu aprīlī Dvīņiem kļūs neviennozīmīgums romantiskajās attiecībās. Gan sievietes, gan vīrieši-Dvīņi sāks meklēt visdažādākos veidus, kā noteikt, vai cilvēks, kurš atrodas viņiem līdzās, ir “tas īstais”, tā otrā pusīte. Praktiski pašās aprīļa beigās liktenis sniegs labu zīmi un tādējādi palīdzēs Dvīņiem tikt skaidrībā ar savām jūtām.

Vēzis

Aprīļa sākums Vēžiem ies roku rokā ar risku saaukstēties. Situācijas darbā, kā kādi konflikti vai pat  ķildas nevar neaizskart jūtīgos Vēža zīmes pārstāvjus. Iespējams, ka ir pienācis laiks paņemt nelielu atvaļinājumu uz pāris dienām, lai nedaudz atjaunotu spēkus, atvēsinātu galvu.

Lasi vēl: Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

Lauva

Bet Lauvām aprīlī sāksies patiesi lielisks periods, kad viņi sajutīsies kā īsti sava stāvokļa karaļi un karalienes. Visus apburošās Lauvas pastāvīgi tiks pamanītas pūlī, sazīmētas starp draugiem vai kolēģiem. Uzmundrinājumi un komplimenti tā vien birs no visām pusēm, paaugstinot pašvērtējumu jau tā lepnajām Lauvām. Patiesībā aprīlis ir veiksmīgs mēnesis šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Jaunava

Lai uz savas ādas neizjustu finansiālās problēmas, Jaunavām aprīli vajag skurpulozāk sastādīt personīgo vai ģimenes budžetu. Nevajadzētu ļauties brīža vājumam, lai pēc tam nenožēlotu nevajadzīgu pirkumu. Aprīļa vidus Jaunavām nozīmīgs ar iepazīšanos ar īpašu cilvēku, kurš atstās neizdzēšamas pēdas turpmākajā dzīvē.

Svari

Nepastāvīgajiem brīvajiem Svariem aprīlī parādīsies laba iespēja satikt savu otro pusīti. Ja pacentīsies, attiecības attīstīties un gala rezultātā kļūs par kaut ko nopietnu. Vispār viss mēnesis šīs  zodiaka zīmes pārstāvjiem noritēs aktīvā komunikācijā. Vīrieši  un sievietes-Svari iepazīsies ar jauniem cilvēkiem un attiecīgi radīsies arī jaunas intereses.

Lasi vēl: Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

Skorpions

Mēneša desmitajos datumos Skorpionu nomāks mājas neražas, kas nelaidīs brīvību mīlošos šīs zīmes pārstāvjus vaļā līdz pat aprīļa pašām beigām. Tomēr ne tikai ģimenes lietas paņems visu Skorpionu uzmanību – arī draugiem būs vajadzīgs atbalsts un padoms no biedra-Skorpiona. Tieši tāpēc viņiem ir jābūt draudzīgiem un labvēlīgiem, no visa spēka jācenšas nevienu no sevis neatgrūst. Jau uz mēneša beigām Skorpionu piedalīšanās un viņu labsirdīgums atgriezīsies pie viņiem pašiem, un vēl ar uzviju!

Strēlnieks

Visus Strēlniekus sagaida nosacīti mierīgs un vienmērīgs mēnesis, tomēr darbā, tāpat kā mājās, vienalga radīsies nelielas problēmas. Visu grūtību risinājums atnāks tikpat viegli, kā tie arī radās. Visa aprīļa garumā Strēlnieki jutīs nebijušu spēku pieplūdumu, kas palīdzēs viņiem veidot tālejošus plānus. Viss, kas nepieciešams veiksmei – ieklausīties savā iekšējā balsī un likt aiz auss visas idejas, kas ienāk prātā.

Mežāzis

Aprīlī Mežāži būs pilnībā aizņemti ar savstarpējām attiecībām ģimenē. Iespējamas “saķeršanās” ar vecāko paaudzi. Tas attiecas ne tikai uz radiniekiem. Pat padzīvojušie kaimiņi šķībi skatīsies uz Mežāžiem. Zvaigznes iesaka Mežāža zodiaka zīmes pārstāvjiem ar katru sarunāties maksimāli ieturēti. Pretstatā visiem negatīvajiem brīžiem, visa mēneša garumā Mežāži būs labi draugi bērniem.

Lasi vēl: Karmiskais horoskops visām zodiaka zīmēm. Vienā teikumā!

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem tiks lieliskā iespēja nomainīt atmosfēru, doties ceļojumā, atrast jaunu hobiju. Jo vairāk tāpēc, ka Ūdensvīru dvēsele tā vien alkst pēc pārmaiņām. Tāpat aprīlī šīs zīmes pārstāvji bez problēmām atradīs jaunas, noderīgas iepazīšanās. Pilnīgi iespējams, ka kāds no jaunajiem draugiem pasauks pēc piedzīvojumiem alkstošo Ūdensvīru līdzi interesantā ceļojumā. Neliela atpūta nāks Ūdensvīriem tikai par labu.

Zivis

Šausmīgais ikdienas dzīves temps novedīs pie neliela spēka zuduma izturīgajām Zivīm. Nevajag ignorēt trauksmes simptomus, pat, ja tas ir parastais nogurums. Zivīm aprīlī vajadzētu nedaudz palēnināt tempu un nodoties radīšanai. Zivju zīmes pārstāvjiem gribēsies padomāt par nākotni, palikt vienatnē ar savām domām. Diemžēl, lielais cilvēku daudzums apkārt un Zivīm uzkrautie pienākumi var būtiski izbojāt plānus. Pastaigas svaigā gaisā, bez šaubām, palīdzēs Zivīm atjaunot spēkus.

Avots: www.cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru