” Ārsti teica, ka mums nekad nebūs dēla, bet piedzima uzreiz trīs un meitiņa “

Selīna Torbetta un Kjū Eš no Vinčesteras vienmēr sapņoja par lielu ģimeni, bet ārsti apgalvoja – ka viņu gadījumā pat viens bērns – tas ir īsts brīnums. Un tomēr laulāto apņēmība tika atalgota: pēc ilgstošas ārstēšanās viņi kļuva par četrīšu vecākiem, stāsta medijs The Sun.

Selīna un Kjū sapņoja dāvāt brālīti savai meitiņai Milai, kura nāca pasaulē, pateicoties EKO procedūrai. Ārsti apgalvoja, ka dzīvesbiedriem nekas neizdosies: Selīnai visu dzīvi bija ļoti nopietnas problēmas ar sievišķo veselību. Pat Milas piedzimšana bija brīnums, bet par otro bērnu nebija vērts pat sapņot.

„Tas bija ļoti smagi. Mēs sapņojām par lielu ģimeni, un visapkārt būtu bērni. Mēs jutāmies izmisuši.”

 

Bet, neskatoties ne uz ko, laulātie nepadevās. Viņi uzsāka vairākus neveiksmīgus mākslīgās apaugļošanās mēģinājumus, un viena no tām vainagojās panākumiem – divas Selīnas olšūnas beidzot sāka attīstīties. Bet mediķi nebija noskaņoti optimistiski – viņi uzskatīja, ka drīz vien sievietei notiks spontānais aborts.

Bet tālāk notika neticamais – viena no apaugļotajām olšūnām deva dzīvību uzreiz trim mazuļiem. Pēc deviņiem mēnešiem Selīna un Kjū kļuva par triju dēlu un vienas meitiņas vecākiem.

„Tas ir neticami. Mums jau bija viens mazs „brīnumiņš”, bet tagad notika vēl četri”

Laimīgie vecāki cer, ka viņu stāsts dāvās cerību cilvēkiem, kuri ir pārliecināti, ka viņiem nekad nebūs bērnu. Jo pat labākie mediķi dažreiz kļūdās, bet brīnumi – notiek.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru