Aicina uz pirmā reģionālā “BITES Jauno tehnoloģiju parka” atklāšanu

Trešdien, 18.jūlijā, plkst. 11.00, mobilo sakaru operators BITE Daugavpilī, tirdzniecības centra “Ditton” telpās atklās pirmo reģionālo “BITES Jauno tehnoloģiju parku”. Šī būs pirmā šāda mēroga BITES pārstāvniecība Latgales reģionā, informē BITES sabiedrisko attiecību vadītāja Karīna Javtušenko.

Viņa norāda, ka šis “BITES Jauno tehnoloģiju parks” būs īpaši plaša, moderna un interaktīva vide, kas sniegs apmeklētājiem vairāk iespēju, veicinot pozitīvu mobilo tehnoloģiju lietošanas pieredzi. Proti, tajā, līdzīgi kā citos šāda veida parkos, kas atrodas Rīgā (tie iekārtoti tirdzniecības centros “Alfa”, “Riga Plaza” un “Spice”), būs pieejams īpaši plašs mobilo ierīču un aksesuāru klāsts. Tāpat ikviens  interesents varēs gan iepazīt, izmēģināt un iegādāties dažādas viedierīces, gan arī saņemt BITES tehnoloģiju eksperta konsultācijas, tostarp ieteikumus piemērotāko ierīču izvēlei, praktiskus padomus ierīču un mobilo aplikāciju efektīvai lietošanai.

Attīstoties mobilajām tehnoloģijām, to nozīme cilvēku ikdienā un uzņēmumu izaugsmē, tostarp biznesa procesu uzlabošanā, aizvien palielinās. Tāpēc “BITES Jauno tehnoloģiju parkā” Daugavpilī darbosies arī Biznesa nodaļa, kurā tiks nodrošinātas individuālas konsultācijas juridiskajiem klientiem – kā biznesam, tā valsts un pašvaldības iestādēm.

“BITES Jauno tehnoloģiju parku” atklās Aleksandrs Čemis, BITES Korporatīvo klientu attiecību vadītājs un Daugavpils domes izpilddirektores vietniece Tatjana Dubina. Savukārt klātesošos izklaidēs Daugavpils teātra aktieris Ritvars Gailums un mūziķis Juris Ostrovskis. Viņi dalīsies personīgajā pieredzē par mobilo tehnoloģiju lietošanu, gan arī līdz ar apmeklētājiem izmēģinās dažādas ierīces, piemēram, inovatīvo bezvadu videonovērošanas kameru “ARLO Go” un bezvadu austiņas, virtuālās realitātes brilles.

Dažādas aktivitātes “BITES Jauno tehnoloģiju parkā” norisināsies visas dienas garumā. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja izmēģināt savu veiksmi, griežot Laimes ratu, kurā līdztekus dažādiem viedajiem aksesuāriem, piemēram, bezvadu tumbiņām, varēs laimēt arī viedtālruni “iPhone 6”, kā arī doties virtuālajā braucienā pa amerikāņu kalniņiem.

Mediju pārstāvjus lūdzam apstiprināt dalību pasākumā līdz šā gada 17.jūlija plkst. 16.00, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 26326497 (Santa Sakne).

Par BITI

BITE jau vairāk nekā desmit gadus nodrošina Latvijas iedzīvotājiem mūsdienīgus, inovatīvus, viņu vajadzībām atbilstošus mobilo sakaru pakalpojumus. Tīkla infrastruktūras un pakalpojumu attīstībā uzņēmums ik gadu investē aptuveni 10% apgrozījuma. Šobrīd BITEI visā Latvijā ir vairāk nekā 750 bāzes stacijas un 38 klientu apkalpošanas centri. BITES 4G tīkla pārklājums veido 98% Latvijas teritorijas, bet jaudīgais BITES 4G internets ir pieejams jau 99% valsts iedzīvotāju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru