“Adventure Team Latvija” saņem BMW motociklus ceļojumam uz Dienvidāfriku

Piektdien, 8. martā pieredzējušie “Adventure Team Latvia” motobraucēji Sandijs Hāns un Jānis Traubergs no BMW saņēma jaunos un jaudīgos “BMW F850 GS Adventure” tūrisma motociklus. Jau aprīlī tie dosies 33 dienu ekspedīcijā uz Dienvidāfrikas valstīm – Namībiju, Dienvidāfriku un Botsvānu.

Ekspedīcijas “Āfrika 2019” laikā ceļotāji plāno veikt 10 000 km. Tostarp Dienvidāfrikas Republikā komanda iepazīs unikālus dabas parkus un, braucot gar okeāna piekrasti, sasniegs leģendām apvīto Labās cerības ragu un Āfrikas kontinenta galējo dienvidu punktu – Adatas ragu, kas atdala Atlantijas un Indijas okeānu.

“BMW vienmēr priecājas par iespēju atbalstīt drosmīgus ceļojumus. Esmu pārliecināts, ka “BMW F850 GS Adventure” jauda un tehniskās īpašības ir ļoti piemērotas Sandija un Jāņa iecerētajai ekspedīcijai pa Dienvidāfriku. Ar nepacietību gaidīsim stāstus par viņu piedzīvoto un atsauksmes par motocikliem,” stāsta “BMW Motorrad” zīmola vadītājs Jurģis Bergs.

Ceļu stāvoklis būs viens no moto ceļotāju nopietnākajiem izaicinājumiem, jo vismaz 70% maršruta tiks braukti bezceļu vai nosacīta ceļa apstākļos. Tas būs pārbaudījums arī motocikliem, tādēļ pirms ekspedīcijas tie tiks rūpīgi testēti un sagatavoti.

Pateicoties “BMW F850 GS Adventure” 21 collu priekšējam ritenim, braucējiem būs viegli pārvarēt dažāda seguma ceļus. Savukārt 70 kW (95 ZS) divcilindru rindas dzinējs, pateicoties motora lielajam griezes momentam un enerģiskajam raksturam ļaus pilnībā izbaudīt tā jaudu. Izteikti lielākais vējstikls, ko var regulēt divos augstumos, kā arī roku aizsargi nodrošinās labāku aizsardzību pret vēju un nepatīkamiem laika apstākļiem.

Ekspedīcija “Āfrika 2019” ir bezkompromisa ceļojums, kas prasa lielu uzdrīkstēšanos, rūpīgu plānošanu, augstu psiholoģisko noturību un labu fizisko sagatavotību. Tās laikā, pārvarot dažādus izaicinājumus, moto ceļotāji šķērsos pasaulē vecāko tuksnesi Namībijā, kas plešas 2000 kilometru garumā gar Atlantijas okeāna piekrasti. Botsvānā brauciens notiks pa milzīgiem sālsezeriem un sauso savannu, kas lietus periodā ilgstoši pārplūst un kļūst par oāzi daudziem savvaļas dzīvniekiem.

“Āfrika 2019” notikumiem varēs sekot līdzi “Adventure Team Latvia un “BMW Motorrad Latvia” “Facebook” lapās.

Par “Inchcape Motors Latvia “

Oficiālais BMW un BMW Motorrad pārstāvis Latvijā jau vairāk nekā desmit gadus. 2017.gadā uzņēmums saņēma “Ilgtspējas indeksa” sudraba kategorijas atzinību, kļūstot par pirmo un līdz šim vienīgo uzņēmumu auto nozarē Latvijā, kurš saņēmis šo apbalvojumu. Pasaulē “Inchcape” ir viens no vadošajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem, kas pārstāvēts 32 valstīs un nodarbina vairāk nekā 18,000 darbinieku.

Papildu informācija medijiem:

Agnija Roze, “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas sabiedrisko attiecību konsultante

Mob.tālr.: 26180139, e-pasts: [email protected]

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru