Ačgārnais francis – stilīgs 2018. gada jaunums

Katru gadu nagu mākslas pasaulē parādās jaunumi, ko modri vēro lielākā daļa modes sekotāju. Tā ir noticis arī ar moderno jaunumu – ačgārno franci, kas ir mēness manikīra paveids.

Tāda tehnika ne jau tāpat ir ieguvusi savu popularitāti, jo tā ne tikai nevainojami izskatās uz naga plātnītes, bet arī lieliski piestāv jebkuram tēlam un mērķim. Vēlaties radīt ikdienas tēlu – izmantojiet pasteļtoņus, lai izveidotu nagu mākslu,bet svētku vai vakara tēlam – ideāli piestāvēs piesātinātāki toņi ar spīdumiem un citām modernām tehnikām.

Nu ko, ir pienācis laiks ķerties no runāšanas pie darīšanas. Paskatīsimies uz šo neparasto franci un tā izpildes metodēm šajā gadā.

Ačgārnais francis: veidi

Dotajā brīdī nagu meistari vēl acīmredzot nav pilnībā ieslēguši savu fantāziju, tāpēc ačgārnais francis nepriecē ar savu dažādību, izpildes tehnikas ir tikai divas.

Tas ir klasiskais ar vienu joslu, kas visbiežāk ir bēšā, baltā, melnā vai jebkādā citā krāsā.

Un dubultais. Tas ir, kad vienai joslai seko otra. Turklāt visbiežāk, lai veiktu šādu manikīru, tiek izmantotas kontrastainākas krāsas.  

Bez krāsu gammas neaizmirstiet, ka nagu mākslu dažādot jums palīdzēs visdažādākie zīmējumi, leņķi un dekors.

Tiem, kuri vēlas radīt ikdienas vai darījuma izskatu, iesakām pieturēties pie dabiskuma gan krāsu izvēlē, gan arī piemērota pildījuma izvēlē. Balta josla uz bēša pamata ar interesantu, nelielu leņķi – ideāli saskan ar stingro tēlu.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video pamācību

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru