Abas personības puses katrai Zodiaka zīmei

Lauva

Lauva ir dzimis līderis, vēlas atrasties uzmanības centrā. Lauvas ir ambiciozi, sabiedriski, jautri, apburoši, par sevi pārliecināti.

Un tomēr Lauvas ir lielīgi, pārlieku dramatiski un pretenciozi. Viņi ir draudzīgi cilvēki, bet dažreiz var likties virspusīgi.

Jaunava

Jaunavas redz detaļas, ir metodiskas, precīzas, analītiskas un loģiskas. Jaunavas lieliski risina problēmas un klausās. Viņām ir apbrīnojama pacietība.

Un tomēr, Jaunavām ir tieksme pārāk spēcīgi analizēt un nopietni attiekties pret dzīvi. Viņām vienmēr ir vajadzīgs kaut kāds plāns vai rutīna, lai sajustu līdzsvaru. Turklāt viņas var likties cietsirdīgas un neelastīgas, nemaz nerunājot par to, ka viņas ir nedaudz vēsas un vienalīdzgas tāpēc, ka viņas vienmēr dzīvo sev galvā. Viņas, kā likums, pārlieku kritizē sevi un citus.

Svari

Svari – vēl viena gaisa zīme mūsu sarakstā, kas spēj saglabāt mieru un pret katru satikto izturēties ar cieņu un labsirdību. Viņiem patīk palīdzēt citiem.

Un tomēr, tas ne vienmēr ir praktiski. Svari, kā likums, par jebkuru cenu izvairās no konflikta sava mierīgā rakstura dēļ. Dažās situācijās tā var būt lieliska īpašība, bet dažreiz dzīvē ir nepieciešams pretoties. Svari var arī likties neizlēmīgi un attālināti, kas apgrūtina komunikāciju ar viņiem.

Skorpions

Skorpioni ir nākamā ūdens zīme – viņi ir asprātīgi un sarkastiski, kas padara viņus neatvairāmus. Viņi arī ir ļoti emocionāli, bet bieži savas jūtas slēpj, lai cilvēki tās neizmantotu. Skorpioni ir kaislīgi, organizēti, attapīgi un neatkarīgi. Viņi ir lojāli un uzticīgi cilvēki.

Tomēr, ja jūs nonāksiet Skorpiona sliktajā pusē, jūs redzēsiet, ka viņi ir manipulatori, un ļoti atriebīgi. Skorpioniem nepatīk jūsties nodotiem, tāpēc tā vietā, lai zaudētu pašsavaldību un kliegtu, viņi vienkārši aiziet un sāk kalt atriebības plānus.

Strēlnieks

Līdzīgi jebkurai uguns zīmei, Strēlnieki ir intensīvi, ļoti ātri piesaista sev cilvēkus. Viņi ir optimisti, avantūriski, jautri, sabiedriski un iedvesmojoši.

Un tomēr, Strēlniekiem ir grūti koncentrēties uz uzdevumu un pāriet no vienas lietas pie otras bez skaidra virziena. Viņiem ir arī aizsvilstošs raksturs, viņi ir viegli aizkaitināmi. Bez skaidra mērķa viņi, kā likums, kļūst nemierīgi un garlaicīgi.

Mežāzis

Mežāži ir visgrūtākie. Viņus vada bagātība un panākumi, viņiem piemīt spēcīga tieksme darīt dzīvē visu iespējamo. Viņi ir ļoti gudri, motivēti, loģiski, praktiski un organizēti. Viņi ir diženi līderi, spēj saskatīt kopainu un izpildīt savus solījumus.

Un tomēr Mežāži, kā likums, ir spītīgi, lielīgi, neiziet uz kompromisiem un laiku pa laikam ir valdonīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir vieni no visinteresantākajiem cilvēkiem Zodiakā. Viņiem patīk ceļojumi, jaunas kultūras, jauni cilvēki un viss, kas met izaicinājumu viņu intelektam. Viņi ir arī diženi līderi.

Tomēr Ūdensvīri var likties atsvešināti un emocionāli nepieejami. Viņiem ir tieksme skatīties uz lietām praktiski, un, lai arī tas nav nemaz tik slikti, tas var attiecības apgrūtināt.

Zivis

Zivis, tāpat kā Vēzis – ir ļoti emocionāli, jūtīgi, gādīgi. Ļoti radoši. Viņi ir ļoti jūtīgi, un kļūst par lieliskiem partneriem un draugiem. Viņi ir uzticīgi saviem tuviniekiem, un viņu labā darīs visu iespējamo.

Un tomēr, Zivis ar grūtībām tiek galā ar realitāti, un bieži meklē iespēj aizbēgt. Viņi, kā likums, ir vientuļi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru