Video, kas liks jums saprast – olu iegūšana ir viens briesmīgs bizness…

Iemests vēl dzīvs gaļas maļamajā aparātā – tā ir baisā realitāte, ar kuru nākas sastapties simtiem un tūkstošiem tikko dzimušu cālēnu, kuri katru dienu inkubatorā izšķiļas no olām.

Šo mazo dzīvībiņu ieritināšanos pie mammas azotē nomaina lielas mašīnas un inkubatori, konveijeru lentes, briesmīgs troksnis un šausminošā gaļas pārstrāde.

Ar slēpto kameru uzņemtais video mums rāda mūsdienu inkubatoru briesmīgo realitāti un slēptos aizkadrus.

Katru diennakti aptuveni 150 tūkstošiem vīriešu dzimtes cālēniem, kas dzimuši inkubatorā, dzīve sākas un beidzas tajā pašā dienā. Darbinieks, kas sadala sieviešu un vīriešu dzimumus, rupji rauj mazos cālēnus aiz viņu jau tā nelielajiem spārniņiem un aizmet nevēlamos tēviņus uz konveijera lentes, kur viņus galā sagaida droša nāve. Tēviņu cālēni, kurus atdala no olas dējējām, tiek vienkārši pakļauti nāvei, jo viņus nevajag. Diemžēl no viņiem olas dabūt nevar, turklāt tie aug lēnām un nav gana brangi, tādēļ neatbilst arī pieprasītajam gaļas apjomam un noteiktajiem standartiem, kas ļautu tos pārdot veikalos. Šo nevainīgo dvēselīšu dzīve aprausies neilgi pēc tam, kad viņi tiks atdalīti no sieviešu dzimtes pārstāvjiem un tālāk pa konveijera lenti dosies taisnā ceļā gaļas maļamajā mašīnā, padarot mazos cālēnus par asiņainu maltās gaļas masu…

Katru gadu vairāk nekā 30 miljoni cālēnu tiek nogalināti tikai vienā šādā aparātā, nemaz nerunājot par pārējiem aparātiem un citiem uzņēmumiem.

Video vari noskatīties nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru