“90 grādi”: zvaigžņu flešmobs uzņem apgriezienus!

Kādus tik flešmobus mēs esam piedzīvojuši, vai ne tā? Ja jūs tā arī nesaņēmāties apliet sevi ar ledainu ūdeni vai veikt manekena izaicinājumu, tad šis varbūt ir jūsu īstais.

Atliek vienai slavenībai izdarīt kaut ko neordināru vai maksimāli īpatnēju, kā tiek aktivizēta teju ķēdes reakcija – visi cenšas atkārtot to pašu, cenšoties uzlabot vēl iepriekšējo.

Arī pašlaik spēkā pieņemas salīdzinoši dīvains, taču ļoti “seksuāls” trends, kas zināms kā “90 grādi”.

Tas viss sākās ar to, ka Kortnija Kardašjana parodēja Viktorijas Bekhemas fotogrāfiju, kas redzama augstāk. Šādā veidā tika mests izaicinājums.

Bekhema ļoti ātri noreaģēja Kortnijas izaicinājumam, ieliekot savā Instagram fotogrāfiju, kas parādīja, ka pusotr gada laikā, kopš tika izņemta pirmā bilde, viņas lokanība nav mainījusies.

Pavisam drīz šis flešmobs pārņēma pasauli. Pirmā, kas sekoja šim aktuālajam trendam, bija ukraiņu vadītāja Lesja Ņikitjuka.

 

Pēc tam viņai piebiedrojās dziedātāja Glukoza.

Starp citu, Nataša laiski pasmējās zem bildes, stāstot, kā izskatās viņas telefona saruna ar Kortniju Kardašjanu un Viktoriju Bekhemu.

Šim flešmobam paguva pieslēgties jau Regīna Todorenko, Katja Osadča, dziedātāja Svetlana Loboda un daudzas citas. Paskatīsimies, kurš vēl pieņems visplastiskāko stafeti.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru