9 lietas, par kurām jūsu vīrs jums nestāsta, bet par kurām ir jāzina

“Es gribu, lai tu pateiktu atklāti, un nevis dotu mājienus”

Lūk, šo derētu iegaumēt, jo sievietēm bieži liekas, ka viņu mājieni ir acīmredzami. Tas tā nav! Vīriešu un sieviešu dzimuma pārstāvjiem  ir pilnīgi savādāka loģika, tāpēc mājieni var kļūt par milzīgu problēmu.

“Es uztraucos par to, ka, paliekot vecāks, vairs tevi neapmierināšu seksuālajā ziņā”

Katrai sievietei ir jāmāk likt savam vīrietim justies pārliecinātam par saviem spēkiem. Nekādā gadījumā “nezāģējiet” viņu, ja pēkšņi kaut kas ir noticis ne tā. Centieties kopā tikt galā ar seksuālajām problēmām!

“Tava kritika dara mani traku”

Nedaudz kritika nevienam nekaitē, bet visam ir jābūt samērīgi. Ja sieviete visu laiku savam vīrietim apgalvo, ka viņš visu dara nepareizi, tad tas tikai novedīs pie tā, ka viņam vispār zudīs vēlme kaut ko darīt.

LASI VĒL: Tēvu un pieaugušo dēlu attiecības – 10 ieteikumi, kā pavadīt laiku kopā

“Es gribu, lai tu mani lielītu un cienītu”

Vīriešiem, tāpat kā sievietēm, dažreiz vajag dzirdēt uzslavu. Jo vienmēr ir patīkami uzzināt, ka mīļotais cilvēks tevi ciena. Neskopojieties ar komplimentiem!

“Es gribu, lai tu biežāk man pieskartos, apķertu un noskūpstītu”

Vīriešiem ir vajadzīgs ķermeņa kontakts. Ar laiku attiecībās tas arvien samazinās, tāpēc ir pilnīgi iespējams, ka viens no partneriem nebūs ar to mierā. Neklusējiet. Izrādiet viens otram uzmanību, jo jūs taču esat mīlošs pāris!

Nu ko, sievietes, tagad jums ir unikāla iespēja ieklausīties šajos padomos un sākt iepriecināt savus vīriešus!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru