8 Zodiaka zīmes, kurām nedrīkst dot otro iespēju, viņi to nemaz nemāk novērtēt

Skatīsimies patiesībai acīs. Ne visiem mīlas stāstiem ir lemtas laimīgas beigas.

Neskatoties uz mūsu vislabākajiem nodomiem, dažreiz Visumam ir citi plāni. Mēs varam mīlēt un kalt plānus, bet, ja Visums nolemj izbeigt mūsu attiecības, tad mēs esam bezspēcīgi.

Skorpions un Auns

Šajās attiecībās ir daudz fiziskas kaisles un mīlestības. Faktiski, seksualitāte un iekāre var būt vislielākais virzītājspēks šo divu zīmju starpā. Tomēr ar to var nebūt pietiekami, lai uzturētu šīs attiecības. Viņas atšķiras praktiski visās pārējās dzīves jomās. Auns ir impulsīvs un avantūrisks, bet Skorpionam ir tendence būt nedaudz ieturētam un metodiskam.

Mežāzis un Lauva

Kad lieta notiek līdz kontroles un varas noteikšanai, tas ir vienīgais, kas Mežāzim un Lauvai būs kopīgs. Patiesībā visticamāk tas ir tas, kas vispār viņus apvienos. Tomēr šeit līdzība arī beidzas, un sākas atšķirības. Lauva ir ļoti kaislīgs un emocionāls, bet Mežāzis ir racionālāks un loģiskāks. Šīs atšķirības arī ir viņu sadursmju cēlonis.

Dvīņi un Vēzis

Vēzis var mainīt noskaņojumu ātrāk par gaismas ātrumu. Viņu pretrunīgums attiecībā pret viņu jūtām var būt samērā cietsirdīgs cilvēkiem, ar kuriem viņam nākas sastapties. Lūk, kāpēc Vēža un Dvīņu kopā būšana nav pārāk laba ideja. Cilvēki-Dvīņi parasti nav pārāk pacietīgi un saprotoši. Tam par iemeslu ir tas, ka paši Dvīņi, kā tas ir zināms, paši ir visai nestabili un spontāni savās jūtās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru