7 lietas, kuras sievietei nekad nevajadzētu piedot vīrietim

Kad viņš raksta jums divos naktī: “Satiksimies?”

Tas vienkārši nogurdina. Acu priekšā uzreiz rodas bilde no National Geographic: viņš ir kaut kāds spalvains, uzbudinājies kukainis, kas izpilda savu rituāla deju apkārt jums, lai gan jūs esat tajā brīdī miegaina un vienaldzīga. Viss, ko jūs vēlaties, ir gulēt, bet viss, ko viņš grib, ir sekss. Tik tiešām, kur viņš bija, kad vakar vakarā ar viņu flirtējāt?

Kad viņš vienkārši vēlas pavadīt labi laiku ar jums

Jūs esat superīga: gudra, smieklīga, radoša, skaista, interesanta… Īsāk sakot – pilns komplekts! Tad kādēļ viņš ciena tikai jūsu ķermeni gultas priekos? Nekad neļaujiet vīrietim jūs tā izmantot. Jūs varat sniegt daudz vairāk, bet viņš to nemaz neciena.

Kad viņš vienkārši ir āpsis

Mēs mēdzam attaisnot šāda veida vīriešus visdažādākajos veidos: viņam tagad grūts dzīves periods, viņam ir grūts darbs, viņam ir problēmas ģimenē, viņam nepatīk sarakstīties, viņš vēl nav atgājis no attiecībām, kas viņam bija pirms trīs gadiem, tādēļ viņš nav gatavs nekam nopietnam. STOP! Ir pienācis laiks atvērt acis. Ja viņš vienmēr atrod visdažādākos attaisnojumus savai briesmīgajai uzvedībai, taču neko nemaina – nekavējoties dodieties no viņa prom!

Kad viņš neciena jūsu ģimeni un draugus

Jūs pati varat stāstīt, kas jums nokaitināja jūsu draudzenē vai arī kādas muļķības stāstīja jūsu mamma, bet viņam nekad nav tiesības runāt par šiem cilvēkiem neko sliktu.

Kad viņš jūsos neklausās

Ja viņš neizrāda nekādas pūles, lai jūsos ieklausītos, uzklausītu jūsu viedokli, pārdzīvojumus, prasības un domas, pasakiet viņam, lai viņš beidzot atver vaļā ausis, citādi viņam tiks parādīta izeja.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru