7 jautājumi, kas atklās visu par tavu laulību

  1. Vai tava otrā pusīte uzsver, ka viss ir kārtībā, neskatoties uz tavu acīmredzamo nelaimīgumu un neapmierinātību?
  2. Vai partneris liek tev justies tā, it kā tava gaušanās čīkstēšana un ekspektācijas būtu tā īstā problēma?
  3. Vai tu jūties vientuļa neskatoties uz to, ka esi laulībā?
  4. Vai tu jūties tā, ka tev ir “jāstaigā uz pirkstgaliem” (gan domās, gan runā, gan darbībā) attiecībā pret savu otru pusīti, lai saglabātu mieru laulībā?
  5. Vai tu pavadi daudz vairāk laika fokusējoties uz to kā padarīt savu otro pusīti laimīgu, aizmirstot par savu labklājību?
  6. Vai tu apšaubi savu vērtību un savu nepieciešamību pēc savām vajadzībām laulībā?
  7. Vai tu velti lielāko daļu sava brīvā laika domājot par savu laulību, vai arī atgrūd domas par to?

Ja kaut viena atbilde bija “jā”, tad laulība ir nestabila. Un, jo lielākā mērā piekrīti savām atbildēm, jo tu vairāk centies noturēt līdzsvaru savās attiecībās, tā vietā, lai izrunātos un jūs abi varētu iesaistīties to attīstībā.

Ja šie jautājumi netiks izrunāti, tad tas ietekmēs to cik laimīga, apmierināta ar dzīvi esi, kā arī tas negatīvi ietekmēs darba produktivitāti. Runāšana, protams, ne vienmēr atrisina situāciju – ja neatrisina arī šajā jautājumā, tad tev vajadzētu meklēt profesionālu palīdzību, pat ne obligāti iesaistot savu otro pusīti, jo arī bez viņa dalības tev daudz kas taps skaidrs. Un tajā brīdī, kad tev profesionālis palīdzēs izprast kopainu, tad jau jautājums “palikt vai aiziet?” paliek tavā ziņā jebkurā gadījumā.

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru