6 lieliski veidi, kā panākt vēlmju piepildīšanos

Pūtiet svecītes jebkurā vecumā

Mēs izaugām, tādēļ kādā brīdī sāka šķist, ka svecīšu pūšana no tortes vairs nav obligāts pasākums. Tā nebūt nav! Jebkurš vecums ir piemērots šim rituālam. Savā dzimšanas dienā ievēlieties vēlēšanos, nopūtiet svecītes, bet pēc tam varat uzrakstīt savu vēlēšanos uz lapiņas un ielikt to podiņā, pa virsu liekot zemi ar jebkādu iemīļotāko ziedu sēkliņām. Līdzko ziediņš sāks plaukt, jūsu vēlēšanās piepildīsies.

Biežāk ēdiet tītaru

Un ne tikai tādēļ, ka tās sastāvā ir veselīgās olbaltumvielas. Svarīgākais ir tas, ka nepieciešams saglabāt dakšas kauliņu. Pamēģiniet uzspēlēt šī kaula vilkšanas spēli ar kādu no saviem mājiniekiem. Tam, kam paliks kaula lielākā daļa, spēs piepildīt savu vēlēšanos.

Vēlmju kastīte

Ņemiet kastīti, sudraba sveci un sudraba lenti. Naktī, kad aiz loga pilnmēness, paņemiet savas vēlēšanās simbolu (piemēram, ja tas ir jauns darbs, varat paņemt naudu, miniatūru portfeli utt.), nolieciet to savā priekšā un aizdedziet sveci. Koncentrējieties uz savu vēlēšanos un lieciet priekšmetus kastītē, skaļi sakot savu vēlēšanos. Pēc tam ar lenti sasieniet kastīti un noslēpiet to vietā, par kuras atrašanos zināt tikai jūs. Turiet šo kastīti tur tik ilgi, kamēr vēlēšanās būs piepildījusies.

Amulets

Ja jums patīk rotaslietas, tad jums noteikti ies pie sirds arī šī metode. Būs nepieciešama visparastākā rokassprādze no sudraba vai zelta. Iedomājieties savu vēlēšanos un atrodiet kuloniņu, kas par to simbolizē. Sapņojat par lielu dzīvokli, kurā varēsiet turēt suni? Izvēlieties kuloniņu, kas attēlo kucēnu. Nēsājiet šo rokassprādzi tik ilgi, kamēr jūsu vēlēšanās piepildīsies.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru