5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras piesaista daudzu vīriešu uzmanību

66094_25. vieta – JAUNAVA

Šī sieviete ir neatkarīga un apzinās savu vērtību. Tomēr, kad dodas izklaidēties, viņa domas par darbu un karjeru met pie malas un nododas izpriecām, kā prot! Viņa piesaista spēcīgus vīriešus, kuri meklē tādu sievieti kā viņa. Izvēlīgā Jaunava var ar tevi nedaudz pakoķetēt, bet nepārprotiet viņas sūtītos signālus! Jauka un patīkama saruna neliecina par to, ka viņa jūsos ir samīlējusies! Daudzi vīrieši vēl ilgi cenšas izprast šo sieviešu patieso būtību….

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

4. vieta – ZIVIS

Šīs sievietes ir jaukas, mīļas un ne īpaši skaļas. Zivis ir tā mistiskā būtne, kuru tu uzreiz nepamani, bet, kad pamani, nevari no viņas novērsties. Viņa neparādās uz visiem sabiedriskajiem pasākumiem, jo viņai ir nepieciešams laiks vienatnē, tāpēc viņa ir tas cilvēks, kurš visur tiek gaidīts.

3.vieta – SKORPIONS

Skorpionu sieviete vīriešus piesaista ar savu noslēpumaino dabu. Tas daudziem liek vaicāt – kas tā par brīnišķo būtni? 

Neziņa vīriešiem liek doties viņas virzienā, uzsākt sarunu, un tomēr neizdabūt visu nepieciešamo informāciju. Arī savu tālruņa numuru viņa nedod kuram katram, turklāt, viņai patīk paspēlēt spēlītes, kur vīrietim pašam ir jāatrod veids, kā ar viņu pēcāk sazināties. Neizsakāmi lielu lomu spēlē arī viņas seksualitāte.

2.vieta – STRĒLNIEKS

Šīs sievietes zina visus flirta un savaldzināšanas noslēpumus. Apveltītas ar lielisku humora izjūtu, viņas iekaro daudzu vīriešu sirdis, turklāt, to dara pat necenšoties. Jāatzīst, ka viņas ir visai bīstamas, jo savos tīklos ievelk arī aizņemtus vīriešus, var sabojāt citu partnerattiecības, turklāt, par to neizjust absolūti nekādu vainas apziņu – vai vismaz to neizrādīt. Šīs sievietes ir siržu lauzējas!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām nepieciešama vislielākā uzmanība no sava mīļotā

1. vieta – SVARI

Nav nekāds noslēpums, ka tieši Svari ir visizskatīgākā Zodiaka zīme, un šajā zvaigznājā dzimušās pārstāves ir apveltītas ar dabīgu skaistumu un šarmu. Pat ja viņas nav ārēji pievilcīgas, viņas vīriešus piesaista ar savu neaprakstāmi harizmātisko personību. Viņas ir lieliskas sarunu biedrenes, sabiedriskas un komunikablas, kopīgu valodu var atrast teju ar katru – tas ir viņas trumpis, ar kuru viņa neviļus iegūst vairāku vīriešu atzinību un simpātijas.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru