5 veidi, kā aizmigt ar slapjiem matiem un izskatīties satriecoši

Izmanto kondicionieri, kuru nevajag izmazgāt

Vislielākā problēma tiem, kuri guļ ar slapjiem matiem – ir loku efekts. Kondicionieris vai sprejs nogludinās tavus matus un sniegs tiem ilgstošu mirdzumu. Pēc dušas vienmērīgi izsmērē matu kopšanas līdzekli matos un nedaudz ieberz tos matos, lai tas labāk uzsūktos. Ja tu zini, ka noteikti aizmigsi, pirms mati būs izžuvuši, mazgājot neizmanto ierasto kondicionieri. Ja baidies, ka tādi krēmi liks matiem palikt taukainiem – izvēlies līdzekļus, kuru sastāvā nav silikoni.

Franču bizes

Lai arī parastā bize ir ļoti skaista, no rīta tu pamodīsies ar nevajadzīgām pūkām un salauztiem matu galiem. Labākais veids, kā no tā izvairīties, ir sapīt franču bizi, sākot ar visaugstāko pieres daļu. Tādā veidā mati tiks vienmērīgi sadalīti, un neradīsies situācija, kad cirtaina būs tikai daļa no matiem.

Augstā cope

Gumijas un sprādzes viegli var bojāt gan matus, gan arī galvas ādu. Tāpēc neizmanto tamlīdzīgus priekšmetus laikā, kad guli. Labākais veids, kā saglabāt pietiekamu cirtu apjomu – mitros matus savākt copē un nostiprināt ar matu lentas palīdzību. Tādā veidā mati tik un tā izžūs un neiegūs nekādus bīstamus bojājumus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru