5 priekšnojautas, kuras NEDRĪKST ignorēt

Ne visiem ir labi attīstīta intuīcija, bet priekšnojauta ir katram. Kā likums, cilvēki tām nepievērš pietiekamu uzmanību, un to droši var saukt par kļūdu. Ne visas priekšnojautas ir ļoti svarīgas, bet šodien mēs pastāstīsim par 5, kuras nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt!

  1. “Es nejūtos pārāk labi”

Ja jums kaut kas sāp, bet jūs nolemjat paļauties uz to, ka “pats pāries”, tad jūs riskējat pieļaut lielu kļūdu. Organisms laicīgi sūta signālus par to, ka ar jums kaut kas nav kārtībā. Ja jūs to jūtat un jūtaties neērti, tad ir jāiet pie ārsta. Nedrīkst ignorēt veselību! Tāpat pacentieties pievērst uzmanību savam stāvoklim brīžos, kad sazināties ar cilvēkiem. Ja jūs pamanāt, ka blakus noteiktiem cilvēkiem jums bieži sāp galva vai vēders, tad šis cilvēks acīmredzami nav piemērots, lai būtu ciešā saskarē ar jums.

  1. “Šī situācija liekas bīstama”

Briesmas arī nedrīkst ignorēt! Reizēm šī sajūta burtiski min uz papēžiem, bet jūs tik un tā nolemjat riskēt un uzticēties gadījumam. Ne pārāk gudrs lēmums. Ja priekšnojauta kliedz jums par briesmām, tad ir vērts ieklausīties un nogaidīt. Ticiet man, instinkti patiešām spēj pasargāt jūs no nelaimes!

  1. “Man vajadzētu palīdzēt šim cilvēkam”

Dažreiz priekšnojauta čukst ne tikai par slikto, bet arī par labo. Mūsdienu pasaulē cilvēki arvien mazāk palīdz viens otram, tāpēc, ka apkārt ir viena vienīga konkurence un cīņa par varu. Un tomēr, nekad nevajadzētu aizmirst par cilvēcīgumu. Ja jūs pieķerat sevi pie domas, ka jūs domājat par vienu un to pašu cilvēku, kuram patiešām ir vajadzīga palīdzība, tad sniedziet viņam to! Esiet cēlsirdīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru