5 pazīmes, ka jums ir depresija

AIZKAITINĀMĪBA

Ja jūs biežāk nekā ierasts sākat stresot par blakus esošo transportlīdzekļu vadītājiem, nemaz nerunājoet par tuviniekiem, draugiem un mīļotajiem, un apkārtējie jau ne reizi vien ir teikuši, ka ka redzams iemesls tādai reakcijai nav, un jūs vienkārši sākat uzpūst no mušas ziloni, tad jūs, visticamāk, atrodaties depresijas pirmajā stadijā.

PROBLĒMAS AR MIEGU

Velti jūs domājat, ka cilvēki, kuriem ir depresija, grib gulēt diennaktis no vietas. Dažiem tas notiek precīzi pretēji – jūs nevarat ne aci aizvērt, vai arī, ja jums izdodas aizmigt, jūs no rīta pamostaties vēl salauztāks un vēl nogurušāks.

NEIZSKAIDROJAMA SĀPE

Daži pacienti vēršas ar sāpēm, kuru iemeslu ārsti nevar noteikt pat pēc pilnas organisma apskates un visu analīžu nodošanas. Ja tas ir jūsu gadījums, tad ir pienācis īstākais laiks vērsties pēc palīdzības pie psihoterapeita – vēl viena uzreiz ne pārāk acīmredzama depresijas stāvokļa pazīme.

IZMAIŅAS GARŠAS KĀRPIŅĀS

Sākāt pasūtīt pusdienās pāris papildporcijas? Diemžēl, tas var būt saistīts ne tikai ar fiziskās slodzes palielināšanos, bet arī ar depresiju, jo psihisku traucējumu gadījumā cilvēks sāk zaudēt ne tikai apetīti, bet, tieši otrādi, sāk ēst vairāk par savu ierasto porciju.

PROBLĒMAS AR UZMANĪBAS KONCENTRĒŠANU

Sākāt aizmirst acīmredzamas lietas, kā piemēram, kur nolikāt caurlaidi vai arī kur likāt mašīnas atslēgas? Vai, kas ir vēl sliktāk – nekādi nevarat izlemt, kāda izmēra kafijas krūzi pasūtīt, vai arī, ko jūs gribat ēst vakariņās: laša steiku vai liellopa gaļas medaljonu? Problēma ar uzmanības noturēšanu arī var būt depresijas sekas.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru