5 lietas, kas jums ir zināmas, ja jūs draudzējaties ar Vērsi. Vislabāko un lojālāko!

  1. Vērsis pieņem jūs tādu, kāds esat.

Vērsis nekad nenodos. Viņš dievina tos, kurus ir izvēlējies, no sākuma līdz brīdim, kad nepateiksiet viņam, ka attiecības ir sevi izsmēlušas. Nenododiet viņu. Viņš nepiedod nodevību. Precīzak, viņš vienkārši nesaprot, kāpēc to darīt, ja visa noturīgā pasaule pēkšņi ir sašūpojusies un sagruvusi. Radīt kaut ko uz vraka – nē, tas nav priekš viņa. Viņš, kā jau zemes zīme, labi zina visus likumus, un saprot, ka vismazākā jauna vēja dvesma var visus centienus pārvērst pelnos. Ja vien Vērsis spēs piedot, tad otra nodevība liegs viņam spēju elpot. Jums par labu, protams. Un tur – bez kompromisiem.

Var likties, ka Vērsis nav tik viegli pierunājams, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Bet tas tā nav. Viņš ir komunikabls un runīgs, un labi sajūt cilvēkus. Viņš pieņem cilvēkus no visas sirds, ar visu trūkumu un dīvainību kaudzi, viņš viegli adaptējas ar jaunu cilvēku, viņu saprot.

Vērsim var būt pašam savas iekšējās problēmas un nesaskaņas pašam ar sevi, bet tās nebarojas no citiem. Draugi viņiem parādās samērā viegli, jo cilvēki novērtē stabilitātes un drošības sajūtu, ko Vērši izstaro.

  1. Ar Vērsi jūs sajutīsieties aizsargāts.

Vērsis ir unikāls ar to, ka miers, kuru viņš izstaro, liek jums justies drošībā jebkurā diennakts laikā. Viņš ir ir pārliecināts par sevi, un visi, kuri ir viņam blakus, tikpat mierīgi un līdzeni dzīvo – kamēr jūs esat ar viņu, jūs esat neievainojami. Vērši ir drosmīgi un  vienkārši. Viņi ir pietiekoši spēcīgi, lai vilktu līdzi arī savas problēmas, un atbalstītu jūs, neuzkraujot savas personīgās lietas. Nenovērtējama īpašība, vai ne?

  1. Vērsis mēdz būt spītīgs.

Vērsim ir daudzas pozitīvas īpašības, bet viņu trūkums ir nelokāmība savos lēmumos. Jā, jā, mēs atkal par spītību! Pat necentieties, jūs neesat spējīgs pat pakustināt viņu no vietas lēmumu pieņemšanā, viņa paša uzskati par dzīvi nemainīsies. Viņi savu ceļu pārdomā līdz sīkumiem, un tāpēc viņiem nepatīk spontanitāte, viņi dod priekšroku visu iepriekš kārtīgi izplānot.

Ja jums liekas, ka arī attiecības, kurās Vērsis ir iestrēdzis, nekādi nebeigsies, esiet pacietīgi, jo, lai to izdarītu, Vērsis būvēs jaunu dzīvi, pārskatot visu jaunā gaismā un formējot jaunus horizontus..

  1. Vērsis ir garīgi spēcīgs.

Nelokāmā Vērša griba ļauj viņam nepakļauties svešai ietekmei, tikt galā ar jebkuru šķērsli, kas rodas viņa ceļā. Nelaimju klints sašķīst pret Vērša spēcīgo būtību un, ja jūs esat viņam blakus, tad viņš neļaus jums nokrist, un, pārvarot savas grūtības, paralēli vilks ārā jūs.

Mīlošā un pacietīgā Vērša dvēsele tiecas pirmām kārtām pasauli padarīt labāku saviem draugiem un ģimenei. Viņš izbaudīs stabilitāti, rutīnu, strādās, kā vilks, un visā nesteidzīgi pārspēs citus!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru