5 idejas, kā skaisti un stilīgi iesaiņot dāvanas

2. Melnbalta abstrakcija

Papīru modeļos vēl drīkst izmantot, bet ar prātu. Izvēlieties zīmējumus minimālisma stilā vai arī abstrakcijas. Bet papīru izrotāt var ar rūpīgām auduma lentēm, kas dāvanu padarīs vēl izsmalcinātāku. Pie melnbaltām krāsām lieliski izskatīsies zeltainas lentītes no dažādiem materiāliem.

3. Papīra klasika

Vecināts papīrs izskatās stilīgi un pēdējos gados kļūst arvien populārāks. Ietiniet tajā dāvanas, pēc tam izmantojiet auklu un uzmanīgi tajā ielieciet zariņu (var ar čiekuru), pīlādzi vai pat dzērveni. Dāvanai var būt ne tikai stils, bet vēl arī patiesi dabīgs izskats.

4. Pieklusināti sarkanie un zaļie toņi

Papīrs ir tas pats, tikai šoreiz tam ir konkrēta krāsa. Labāk izvēlēties pieklusinātus un nevis spilgtus toņus. Šeit atkal vajadzīga aukla, kas izskatīsies kontrastaini. To visu var izrotāt ar tiem pašiem atribūtiem.

5. Melns papīrs – tas ir stilīgi

Nevis drūmi melnā, bet tuvāk pelēkajai krāsai. To nevajag izrotāt ar lentām, bet var izmantot auduma lentes zeltainā krāsā. Tāda dāvana izskatīsies dārgi un patiesi stilīgi. Var arī uzzīmēt ar zelta gēla pildspalvu zvaigznītes, piešķirot dāvanai naksnīgu noslēpumainību.

Šādu iesaiņojumu burvība slēpjas tajā, ka tādu papīru un paredzētos rotājumus var pavisam vienkārši atrast veikalos. Nav jābūt ģēnijam, lai dāvanu iesaiņotu, bet pēc tam to izrotātu pēc saviem ieskatiem. Tā ir radoša nodarbe, kas nesīs tikai patīkamu un svētku noskaņojumu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru