5 deserti ar āboliem un karameli. Karalisks garšas baudījums!

Cepti āboli ar karameli

Sastāvdaļas:

  • 2 vidēja izmēra āboli
  • 3 ēdamkarotes brūnā cukura
  • Karamele
  • Kanēlis
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana:

  1. Sagrieziet ābolu uz pusēm un attīriet no serdes.
  2. Izveidojiet apļveida iegriezumus, kuros ieberiet cukuru. Ābola vidusdaļā ielieciet īrisa gabaliņu.
  3. Lieciet ābolu cepeškrāsnī 10 minūtes.

Karaliskais deserts ir gatavs!

Āboli ar karameli un krējuma sieru jeb krēmsieru

Sastāvdaļas:

  • 1 vidēja izmēra ābols
  • 220 g krēmsiera
  • Karameļu mērce

Pagatavošana:

  1. Ābolu sagrieziet šķēlītēs un skaisti izklājiet uz šķīvja.
  2. Krēmsiera gabaliņu aplejiet ar izkausētu karameļu sīrupu.
  3. Apberiet ar sasmalcinātiem īrisiem. Tāds gardums!

Ābolu un karameļu sangrija

Sastāvdaļas:

  • 4 āboli
  • Ābolu sidra pudele
  • ¼ glāze karameļu sīrupa
  • 1 baltvīna pudele

Pagatavošana:

Sajauciet ābolu sidru kopā ar baltvīnu, pievienojiet ābolu daiviņas un karameļu sīrupu. Ābolu un karameļu sangrija ir gatava!

Ābolu un karameļu salikums ir viens no labākajiem. Noteikti neaizmirstiet dalīties ar šīm receptēm arī ar citiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru