5 apavi, kuriem jābūt katras dāmas skapī

Mode mainās strauji, bet klasiskas vērtības paliek. Uzzini, kuri ir tie sieviešu apavi, kuriem jābūt katras dāmas skapī!

Balerīnu kurpes

Šīs kurpes ikvienai dāmai pazīstamas kā “laiviņas”. Šie apavi ir ērti, viegli uzvelkami un sakombinējami ar jebkuru apģērba komplektu. Izvēlies neitrālas krāsas – miesas vai melnas. Apavu veikali piedāvā plašā klāstā iegādāties gan ādas, gan mākslīgo materiālu sieviešu kurpes, kuru klāstā noteikti atradīsi sev tīkamākās klasiskās laiviņas.

Neitrālas augstpapēžu kurpes

Līdzīgi, kā ar balerīnu kurpēm, arī šīm ir jābūt katrā skapī, kurā savu vietu atraduši apavi sievietēm. Šīs kurpes papildinās jebkuras sievietes tēlu un vizuāli padarīs slaidāku augumu. Augstpapēžu kurpēm jābūt ērtām, tāpēc Tev noderēs apavu pastiepšanas līdzeklis, lai vieglāk ievalkātu jaunos apavus un iekšzoles papildus komfortam.

Potītes garuma zābaki

Izcils variants ikdienas skrējienā, kā izskatīties eleganti, bet justies ērti, ir sieviešu zābaki, kuri ir potītes garumā. Neitrāli toņi būs piemēroti jebkuram apģērba komplektam. Agrā pavasarī vai vēlā rudenī šie sieviešu apavi lieliski izskatīsies apvienojumā ar auduma mēteli, bet siltajās dienās – ar ādas vai džinsa jaku. Zābaki no mitruma, lietainās dienās tiks pasargāti, ja izmantosi mitrumu atgrūdošo līdzekli.

Siksniņsandales

Vasaras sezona nav iedomājama bez klasiskām siksniņ sandalēm. Tās piedos jebkuram tēlam vasarīgu un sievišķīgu šarmu. Izvēlies gan ādas, gan Ar jaunām siksniņsandalēm var gadīties, ka apavi noberž, tāpēc pasargā savas kājas ar berzi mazinošu līdzekli. Kaut arī vasaras sezona tuvojas noslēgumam, sagatavojies jau laikus nākamajai sezonai un papildini savu kurpju plauktu ar jauniem apaviem internerveiklā “100 jūdzes”!

Baltas kedas

Sporta apavi ikdienā? Nekas nav ērtāks par to. Ja tomēr neesi sporta apavu fane, bet meklē, ko sportisku, tad baltas kedas ir radītas tev. Bez tām tavs skapis nebūs pilnīgs! Tās būs sabiedrotais garākās pastaigās dabā, kā arī ērti apavi ikdienas skrējienā. Šie sieviešu apavi izskatās lieliski gan apvienojumā ar svārkiem vai kleitām, gan biksēm!

Tāpat neaizmirsti iegādāties līdzekli apavu balināšanai, lai apavi nezaudētu savu košumu, savukārt svaigumam ikdienā tev noderēs apavu dezodorants, kuru vari

100 jūdzes” – 100€ un katram pa pārim. Izklausās neticami? Ienāc mājaslapā un ieskaties piedāvājumu dažādībā! Zemas cenas un bezmaksas piegāde no 20 eiro internetveikalā 100 jūdzes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru