4 zodiaka zīmes, kas ar domām un skatienu vien var kaitēt citiem

Ir nepieciešams būt apveltītam ar ļoti spēcīgu enerģētiku, lai izprovocētu savas negācijas uz citu cilvēku, taču dažiem cilvēkiem tas izdodas neapzināti. Atliek tikai kādam novēlēt ko ļaunu, paskatīties uz viņu “melnu” aci, kā šo cilvēku piemeklē slikta pašsajūta, viņš pat var slimot vai viņam atgadās kāda nelaime.

Kā likums, “prasme” noskaust kādu vai nu ir kopš dzimšanas vai nav vispār, un tas ir atkarīgs arī no cilvēka zodiakālās piederības.

Ja tu atrod sevi starp šīm bīstamajām zodiaka zīmēm, seko līdzi tam, ko domā, runā un kā rīkojies!

Dvīņi, Skorpions, Mežāzis, Zivis

Šie ir zvaigznāji, kam ir jaudīgs vārdu spēks un domas. Šo zodiaka zīmju pārstāvji var tikai ar vienu vārdu vai acu skatienu cilvēkam veltīt veselu gūzmu negatīvas enerģijas.

Saskaņā ar horoskopu, Skorpioni to dažkārt dara apzināti. Daudzi no viņiem lieliski zina par savām neparastajām spējām un izmanto tās, piemēram, lai tiktu galā ar konkurentiem vai ienaidniekiem.

Dvīņiem šis process notiek neapzināti. Viņi mīl daudz runāt, apspriest, novērtēt, kritizēt. Dažkārt nevainīgās viņu frāzēs slēpjas lielas nelaimes. Ieteikums Dvīņiem – rūpīgi sekot savu domu gaitai, citādi tās var nodarīt kādam pāri.

Zivis un Mežāzis ilgu laiku sevī var glabāt aizvainojumu, negatīvās domas uzkrājot sevī, taču tad, kad tām ļaus vaļu, tad cilvēks tiks “sodīts”. Ļoti bieži viņu izteiktie vārdi un draudi pārtop realitātē. Domājot sliktu par cilvēku, vēlot viņam ko ļaunu, Mežāži un Zivis paši bieži kļūst par upuri. Negācijas, ko viņi “sūta” citam cilvēkam, agri vai vēlu atgriežas pie viņiem. Tieši tāpēc ieteicams iemācīties domāt pozitīvi un neturēt sevī aizvainojumu uz kādu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru