3 zodiaka zīmes, kurām pavasarī ir jābūt īpaši uzmanīgām mīlas lietās

JAUNAVA

Jaunavām pavasaris būs tas periods, kas viņus darīs nemierīgus. Būs daudz darbu ar kuriem jātiek galā, bet mazāk laika, lai pieslēgtos attiecību jautājumiem. Liec savam partnerim jau laicīgi saprast, ka tu esi ļoti aizņemts ar darbiem, tomēr tas nenozīmē, ka tu viņu vairs nemīli.  Kaut arī mīlestībā veiksmīgāks solās būt rudens periods, nav izslēgts, ka arī pavasarī var izveidot jaunas attiecības, tomēr pie tām būs ļoti jāpiestrādā.

Svarīgi būs nejaukt darba lietas ar privāto dzīvi, turklāt darba lietas atstāt aiz guļamistabas durvīm.

SKORPIONS

Visai iespējams, ka brīvie Skorpioni pašlaik nemaz nedomā par jaunu attiecību veidošanu, bet gan par mērķu sasniegšanu un sapņu piepildīšanu karjeras sfērā. Būtu prātīgāk, ja savas ieceres nenoliksi malā tikai jauniepazīta pretējā dzimuma pārstāvja dēļ.

Attiecībās esošajiem Skorpioniem visai svarīgi būs izkāpt no savas komforta zonas – tas būs daudz grūtāk, nekā liekas! Paskaties uz savu partneri no cita skatu punkta. Ja tev ir nelāgas aizdomas par to, ka viņš tevi varētu krāpt, tad liec lietā savas detektīva dotības!

MEŽĀZIS

Mežāži solās būt ļoti aizņemti, tāpēc īpaši daudz laika jaunu attiecību veidošanai nebūs. Ja nu tomēr satiec savu īpašo sirdsāķīti, tad mēģini ieturēt balansu, un nejaukt privāto dzīvi ar karjeru! Tev nav obligāti nepieciešams kāds, kurš tavu dzīvi padarītu pilnvērtīgāku, tu esi pietiekami neatkarīgs, lai dzīvotu viens.

Attiecībās esošajiem Mežāžiem situācija būs daudz patīkamāka. Tavs partneris novērtēs tavus pūliņus un attiecības kopumā uzplauks reizē ar pavasara ziediem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru