3 visdāsnākās Zodiaka zīmes- vai esi to starpā?

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes ir īpaši dāsnas pret tiem, kurus mīl!

Viņu dāsnums nāk no sirds dziļumiem, kas sakņojas vēlmē rūpēties par citiem, nevis apmierināt savu Ego, tādējādi iekarojot simpātijas, vai ceļot savu pašapziņu, kā tas ir citu Zodiaka zīmju gadījumā.

LASI VĒL: Kā ziņo sinoptiķi, 2020. gadā mūs sagaida “aveņu” vasara un neparasti silts pavasaris

SVARI

Šo Zodiaka zīmi pārvalda Venēra, tāpēc tai ir ļoti izteikta vēlme, lai visiem viss būtu labi. Svari ir ļoti dāsni, ja paši jūtas labi un dzīvē viss ir kārtībā. Tad viņi nesavtīgi cenšas palīdzēt tiem, kurus mīl, lai arī viņi justos tikpat labi. Neviens nenovērtē vairāk to prieku, ko sniedz mazi uzmanības apliecinājumi, kā Svari. Viņi labprāt iegādājas mazus nieciņus,  vai arī lielākas dāvanas, kas spētu iepriecināt mīļos. Arī pret draugiem Svari izturas ar rūpību un uzmanību- viņi noteikti izpalīdzēs, ja kāds būs nelaimē. Svari ir viena no retajām zīmēm, kas var aizdot naudu, ja vien šis cilvēks viņiem ir svarīgs, nebaidoties, ka tas spētu sabojāt draudzību.

VĒZIS

Šo Zodiaka zīmi raksturo rūpes pret tiem, kuri ir izpelnījušies mīlestību no Vēža puses. Viņi vēlas, lai apkārtējie jūtas labi, tāpēc labprāt lutina viņus ar gardiem ēdieniem un citām dāvanām. Vēži nav skopi pret tiem, kuri ir „savējie” un viņam nekad nekā nebūs žēl draugam, jo tā taču draugi dara- palīdz viens otram, kad ir grūti. Ja Vēzim ir ko ieguldīt, tad viņš to darīt ģimenes vajadzībām- apģērbam, mājai un citiem priekiem, kas uzlabo garastāvokli. Vēža jūtīguma dēļ, viņš labi uztver apkārtējo emocijas, tāpat arī to, ka citi priecājas par viņa pieliktajām pūlēm un tās novērtē. Tā ir motivācija turpināt būt gādīgam un dāsnam. Protams, ja nav atgriezeniskās saites no apkārtējiem, Vēzis var noslēpties savā čaulā.

VĒRSIS

Šai Zodiaka zīmei ļoti būtiska ir nauda, un tad, kad tā ir- to jūt visi. Viņam patīk delikateses un kvalitatīvas lietas, kas parasti ir dārgas. Vērši novērtē labu apģērbu un zina, kādu prieku šis viss spēj sagādāt, tāpēc labprāt to dāvā arī citiem. Vērsis labprāt apdāvina savus mīļos, jo viņam ir svarīgas pamatlietas dzīvē- ģimene, māja un nauda. Tāpēc viņš liek lietā naudu, lai dzīvotu skaistā mājā un ģimene būtu laimīga. Šai Zodiaka zīmei ir raksturīgs arī privātīpašnieciskums, kas šajā gadījumā nav slikti, jo tāpat, kā viņš rūpējās par savām lietām, viņš rūpējas arī par cilvēkiem.

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads būs liktenīgs

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru