2017. gada vasaras horoskops STRĒLNIEKIEM

Kaut kādā brīdī jūs ļāvāt sev atslābt, ieslīgstot varbūt ne tik spilgtās un kaislīgās, bet jums pilnīgi ērtās attiecībās. Jā, tas nav jūsu ideāls, bet ideāls ir pilnībā sasniedzams; vajag vien saņemties un izstiept tam pretī roku.

Praktiskā ziņā tas var nozīmēt darbu pie esošām attiecībām, kā arī jaunas mīlestības meklējumus – bet, lai kā arī būtu, vajag atzīt, ka jūs esat izvēlējušies vienkāršu ceļu tā vietā, lai tiektos pēc sava mērķa. Pietiek atpūsties; laiks doties atkal ceļā!

Savdabīgās dīkstāves iemesls attiecībās no astroloģijas skatupunkta ir Saturna klātbūtne jūsu zīmē, kur tas ciemojas jau gandrīz trīs gadus. Augusta beigās Saturns beidzot izkustēsies no vietas un līdz ar gada beigām pametīs Strēlnieka zvaigznāju. Ar tā aiziešanu smagā migla, kas apsedz jūsu romānu, pakāpeniski izklīdīs.

Bet vēl jūlijā caur to zonu jūsu horoskopā, kas atbild par mīlas attiecībām, izies Venēra, sev līdzi nesot apmierinātību un laimi. Bet Venēra, pati būdama apgrūtināta ar Saturna klātbūtni, nevar ļaut jūtām daudz izpausties. Liekas, it kā viss ir mīļi, bet nepietiek īsta uzbudinājuma, kaisles.

Augusta sākums sāksies ar negaidītu notikumu, kas apgriezīs jūsu ierasto dzīvesveidu kājām gaisā. Acīmredzot ir pienācis laiks nopietnu soļu speršanai – un jūs ķeraties pie iespējas mainīt jūsu tagadējo attiecību pašus pamatus. Šo lēmumu jūs sevī nēsājāt jau ilgi, bet nebija pienācis īstais brīdis. Augusta vidus mutuļo ar kaislībām – īgnums, cerība, iekāre, izmisums – viss, ko vien varat iedomāties. Bet, izejot cauri šai jūtu vētrai, sirds čukst, ka jūs rīkojaties pareizi. Līdz mēneša beigām nāksies pieņemt vēl veselu virkni svarīgu lēmumu, bet septembrī iestāsies pagrieziena brīdis, kas atver jaunu nodaļu jūsu dzīvē. Lai ko jūs arī nedarītu, ar ko kopā jūs arī nebūtu, jūs sapratīsiet, ka esat izdarījis pareizo izvēli. Laime, tik ļoti kārotā, bet no malas šķietami uz laiku pazaudēta, jau vairs nav aiz kalniem!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru