2 viltības saimniecei: kā panākt, lai ceptais ēdiens nepieliptu pie cepamās formas

Katra saimniecīte zina, kā izdarīt tai, lai pīrāgs nepieliptu pie cepešplāts vai formas. Šodien mēs nolēmām parādīt divas vienkāršas, bet ļoti svarīgas viltības, jo, kā zināms, atkārtošana – zināšanu māte.

  1. Ņemam formu, kurā mēs taisāmies cept kaut ko garšīgu.1
  2. Visvienkāršākais veids, kas ieekonomēs laiku – tā ir izsmidzināmā eļļa. Rūpīgi izsmidzinām eļļu pa visu formas iekšējo virsmu.2
  3. Formā iekšā liekam pergamenta papīra lapu. Tagad jau nu noteikti nepiedegs!3
  4. Paņēmiens Nr. 2: ņemam formu.4
  5. Sagatavojam gabaliņu sviesta un nedaudz miltus.5
  6. Iesmērējam ar sviestu formas iekšējo virsmu.6
  7. Rūpīgi apberam sviestu ar miltiem.7
  8. Vienmērīgi izvietojam miltus.8
  9. Gatavs! Tagad neviens pīrāgs nepiedegs!9

AVOTS

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru