17 superīgas lietas, ko izdomājuši bērnu vecāki

Kompaktie ratiņi

Izliktā veidā tie ir pavisam parasti pastaigu ratiņu, bet, ja tos saliek, tos pavisam viegli var ielikt mugursomā. Tie sver vien nieka 4 kilogramus un jau ir iekļuvuši Ginesa rekordu grāmatā kā viskompaktākie ratiņi pasaulē.

Bērnu raudāšanas tulkotājs

Aplikācija Infant Cries Translator ar 92 % precizitāti nosaka 4 principus, kāpēc raud jaundzimis mazulis: izsalkums, sāpes, jo grib gulēt vai arī, ja ir slapjš pampers. Ar laiku precizitāte mazinās, bet pat 4 mēnešos tā ir 77 %. Aplikācijas veidotāji ir izanalizējuši 200 000 ierakstus ar jaundzimušu bērnu raudāšanu.

Pašsildošā pudelīte

Tāda pudelīte ļauj uzsildīt maisījumu vai pienu jebkuros apstākļos bez elektrības un vadiem. Sildīšana notiek 4 minūšu laikā ar vienreizēja kārtridža palīdzību, kurā atrodas vien sāls un ūdens. Maksimālā uzsildīšanas temperatūra ir 37 °С.

Drošības rokassprādze

Pazudis bērns ir vecāku ļaunākais murgs. Problēma tiek atrisināta ar ierīces palīdzību, kas ir līdzīga rokaspulkstenim un ir saisīta ar aplikāciju viedtālrunī. Tā nosaka bērna koordinātas, un ja bērns iziet no programmas darbošanās rādiusa, tiek izdalīts brīdinošs signāls. Jūs varēsiet aplikācijai pievienot arī visas uzticības personas.

Termometrs – uzlīme

Termometrs – uzlīme ļauj izmērīt temperatūru slimam bērnam, neliekot viņam mierīgi gulēt 3 minūtes un netraucējot viņa miegam. Termometrs tiek līmēts tieši uz ādas un precīzi izmēra temperatūru. Ja temperatūra ir paaugstināta, ierīce par to ziņo vecākiem ar aplikācijas palīdzību viedtālrunī. Tajā tiek saglabāta statistika par izmērīto temperatūru.

Viedā zobu birstīte

Šī zobu birstīte māk pieslēgties viedtālrunim caur bluetooth un attēlot katru kustību 3D. Par katru pareizu kustību bērns saņem punktus un balvas, bet zobu tīrīšana pārvēršas par jautru spēli.

Ceļsargi

Mazulim, kurš sper savus pirmos soļus, šī pasaule ir šķēršļu pilna – sākot ar akmentiņiem un beidzot ar raupjiem paklājiem. Ceļsargi aizsargā maigos bērna ceļus no zilumiem un nobrāzumiem.

Spēļu trauciņi

Trauciņi, kuri pārvērš pusdienas par spēli,  – tas, kas vajadzīgs mammām, kuras ir nogurušas no “Negribuuuuu!”

Karotīte – pudelīte

Šī ierīce ir karotītes un pudelītes hibrīds, kuru ir ļoti ērti izmantot braucienos vai pastaigā. Ja bērns neapēd savu porciju, tad pietiek vien uzlikt vāciņu un ēdiens tiek saglabāts līdz nākamajai reizei.

Knupis – zobgrauzis

Šo knupi-zobgrauzi var turēt ledusskapī un mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Tā iedarbojas uz visu smaganu līniju vienlaicīgi, bet vienkāršais dizains izslēdz lieku šķirbu esamību, kurā varētu mājot mikrobi.

Skaņas projektors

Tāds projektors palīdz bērnam aizmigt. Tas rāda burvju bildītes uz sienām un izdala nomierinošas skaņas vai dzied maigas šūpuļdziesmas.

Barošanas sistēma

Jūsu bērns neēd neko, izņemot konfektes? Tad mēs lidojam pie jums. Barošanas sistēma no zilonēna ar gaismiņām un karotīte-lidmašīna ar signālgaismiņām palīdzēs pabarot mazuli pat ar brokoļu biezeni.

LASI VĒL: Vasarīgi ieteikumi mazuļu vecākiem: taupiet laiku! Un nervus…

Apģērbs ar aktivitātes monitoru

Apģērbs ar aktivitātes un elpošanas monitori atbrīvo vecākus no vajadzības pārbaudīt, kā guļ bērns. Uztvērējs bruņurupuča veidā seko līdzi elpošanai, novietojumam miegā un telpas temperatūrai, un visus datus sniedz tālāk viedtālrunim.

Konteiners spēļmantām

Varde-konteiners ļauj ar vieglu rokas kustību savākt visas mantiņas pēc peldēšanās, nomazgāt putas zem krāna un to viegli piestiprināt pie sienas.

Šūpotājs

Ierīce šūpos mazuli jūsu vietā, imitējot rokas kustības. Pietiek vien piestiprināt ierīci uz ratu roktura, un jūs varat droši pievērsties savām lietām.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru