13 pirmā aprīļa joki, kurus ilgi atcerēsies

Ja jūs dievināt pajokot par apkārtējiem, un jūs gaidāt 1. aprīli, lai to “likumīgi” izdarītu, tad šis raksts ir tieši priekš j ums. Vispār, tas būs noderīgs arī tiem, kuriem tas viss nepatīk: jūs uzzināsiet, no kā Smieklu dienā būtu jāizvairās.

Un tā, mēs atradām jums 13 visai nevainīgus, bet interesantus jokus, kurus jūs varat sarīkot sev mājās, darbā vai arī draugu kompānijā.

Karameļu duša

Šim jokam jums vajadzēs karameļu konfektes bez pildījuma. Agri no rīta, kamēr jūsu “upuris” vēl guļ, atskrūvējiet dušas galviņu, ielieciet tajā konfekti un rūpīgi aizskrūvējiet atpakaļ. Neko nenojaušošais cilvēks ieies saldā dušā, pēc kuras nāksies mazgāties vēl reizi. Bet laikam labāk šādu joku neizspēlēt ar tiem, kuriem ir tieksme uz alerģijām.

Āboli ar pārsteigumu

Sīpoli, kas apklāti ar karameli, pēc izskata ir grūti atšķirami no āboliem. Tāpēc, ja kāds 1. aprīlī jums piedāvās tādu “kārumu”, tad prātīgāk būs no tā atteikties. Bet, ja jums interesē, kā pagatavot pašiem tādus “ābolīšus”, tad lūk, kur instrukcija.

Akvārijs darba galdā

Jūsu kolēģis sapņo par akvāriju? Palīdziet viņam īstenot šo sapni – sarīkojiet “akvāriju” viņam tieši darba galdā. Ietiniet galda atvilktni caurspīdīgā plēvē, ieberiet tur akmentiņus, pievienojiet ūdeni un ielieciet tur spēļu vai pat dzīvas zivtiņas – tajā gadījumā, ja jūs esat gatavs par viņām parūpēties.

“Sprāgstošā torte”

Nē- nē, nekādas petardes sveču vietā vai kaut ko tamlīdzīgu. “Sprāgstošai tortei” jums vajadzēs paciņu no brokastu pārslām, balonu, līmlentu un dāsnu putukrējuma vai krēma devu. No tā visa izveidojam kaut ko līdzīgu “svētku” tortei (kā to izdarīt,varat uzzināt šajā video) un palūdzam “upurim” to sagriezt.

Virtuļi ar majonēzi

Ja jūsu dzīvokļa kaimiņiem patīk cienāties ar jūsu ēdienu bez prasīšanas, tad 1. aprīlis ir tā brīnišķīgā diena, kad izmācīt viņus. Nopērciet apetilīgus virtuļus bez pildījuma, un burciņu ar majonēzi, un pēc tam ar kulinārijas maisiņa vai šprices palīdzību iepildiet majonēzi virtuļos. Atstājiet ēsmu redzamā vietā un gaidiet, kad kārumu mīļotāju mantkārīgās rokas sniegsies pēc kāruma.

Bundžiņa ar dzērienu, kur nevar atvērt

Pacienājiet draugu ar kolas vai kāda stiprāka dzēriena bundžiņu, iepriekš pagriežot korķīti tā, lai bundžiņu nebūtu iespējams atvērt. Protams, uzmanīgs cilvēks ātri sapratīs, kas par lietu, bet tomēr sanāks nedaudz pamocīties.

Viltotā “rezerve”

Vai jūs zināt kādu, kuram ir paradums paņemt visu, kas nekustas? Izjokojiet viņu. Nogrieziet stūrīti no naudas zīmes (nav obligāti bojāt īsto, var izmantot “naudu” no spēles), piestipriniet tai kādu interesantu bildīti vai uzrakstu, ielieciet grāmatā un atstājiet redzamā vietā. Kāds būs visai vīlies!

Uzzīmēts zirneklis

No šiem radījumiem baidās lielākā daļa no mums, tā kā tualetes papīrs ar reāli uzzīmētu zirnekli droši vien pakļaus īslaicīgām šausmām tos, kuri to izmantos.

Šausmas uz griestiem

Daudzos birojos tiek izmantoti piekaramie griesti – lieliska iespēja, lai nobaidītu kolēģus. Nomainiet vienu no griesta blokiem ar briesmīgu bildi no filmas “Zvans” vai “Lāsts” un gaidiet  pārbiedēto “upuru” raudas. Bet nebrīnieties, ja jūs pēc tam nositīs – mēs jūs brīdinājām.

Tosteris ar “balss vadību”

Kā tas strādā: 1) Pielīmējiet tosteram vai kafijas mašīnai paziņojumu ar informāciju, ka ierīce tiek darbināta ar balsi. 2) Pavadiet jautru rītu, vērojot tos, kuri uzķērās uz jūsu izliktā āķa un sāka kliegt uz “nepaklausīgo” aparātu.

Atdzīvojies printeris

Sveiki. Es esmu tavs printeris. Man ir parādījies prāts. Uzpildi mani, vai arī es izprintēšau tava meklētāja vēsturi tad, kad tava sieva būs mājās viena.

Ja tavs kaimiņš ir iegādājies bezvadu printeri, bet nav padomājis par to, kā pasargāt to no jūsu ielaušanās, tad aizsūtiet viņam izprintēt dokumentu, kas izskatīsies tā, it kā printeris pats to būtu uzrakstījis. Nezinām, kā jūs, bet mēs būtu no sirds pārsteigti, ja mierīgi stāvošais printeris pēkšņi “atdzīvotos” un izdrukātu tādu paziņojumu.

Krēsls pašiem aizņemtākajiem

https://www.instagram.com/p/5QX6wXFPnY/

Ja jums vienu vai citādu iemeslu dēļ ir lieks pods un kolēģis, kurš pastāvīgi žēlojas par to, ka “šajā darbā viņam nav laiks pat uz tualeti aiziet”, tad šis joks būs tieši laikā. Neaizmirstiet par tādām detaļām, kā tualetes papīrs, gaisa atsvaidzinātājs un birste podam.

Pods, kuru nav iespējams izmantot 

Un visbeidzot, viens no klasiskajiem “tualetes jokiem”, kuru jūs varat izmēģināt paši riskējot ar savām bailēm. Jokam jums būs nepieciešama pārtikas plēve un, protams, porcelāna draugs. Atveriet vāku, aptiniet podu ar plēvi, var vairākus slāņus, uzlieciet vāku un gaidiet visneuzmanīgāko “upuri”. Joka rezultāts būs peļķe uz grīdas un tamlīdzīga nekārtība, kuru novākt, visticamāk, liks tieši jums.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru