13. jūlijs – Melnā piektdiena, saules aptumsums. 13 lietas, kas aptumsuma ietekmē mainīsies uz visiem laikiem

Piektās pārmaiņas:
Aptumsums izmainīs mūsu iekšējās “saknes”: apstākļus, uztveri pret pasauli un tās drošību, uzskatus, scenārijus, kurus mēs paši sev veidojam. Katrs cilvēks mainīsies iekšēji. To veicinās jūsu dzīves notikumi, kas liks jums uz dzīvi palūkoties pavisam citādāk.

Sestās pārmaiņas:
Par laimi, šis saules aptumsums atnesīs jums pārmaiņas, kuras pavērs iespējas realizēt pašiem sevi, iegūt mīlestību un radošas izpausmes.

Septītās pārmaiņas:
Salūzīs viss, kas nav īsti strādājis un ir nokalpojis savu laiku: ne visai iecienītais darbs, nepatiesas attiecības, neatrisinātie konflikti un problēmas.

Astotās pārmaiņas:
Pats galvenais ir tas, ka ikviens aptumsuma laikā, kas ilgs 2 nedēļas pirms un pēc pašas debesu parādības, pats varēs nostāties uz sava pašattīstības ceļa. Pārmaiņas 13. jūlijā būs manāmas ne tikai ārēji, bet arī iekšeji.

Devītās pārmaiņas:
Katrs cilvēks izjutīs iekšējas pārmaiņas – kāds nostāsies uz savas personības attīstības ceļa, kā arī izjutīs baudu no dzīves.

Desmitās pārmaiņas:
Jums radīsies iespēja beidzot atrisināt visas senākās problēmas, īpaši, ja tās saistītas ar mājām un ģimeni.

Vienpadsmitās pārmaiņas:
Saules aptumsuma dēļ ļoti daudziem cilvēkiem izdosies tikt galā ar savu personīgo dzīvi un no jauna izveidot prioritātes. Tiem cilvēkiem, kam vēl nav skaidrība savā dzīvē, radīsies iespēja negaidītām un pat liktenīgām tikšanām.

Divpadsmitās pārmaiņas:
Ļoti ticams, ka saules aptumsums uzlabos jūsu intuīciju. Īpaši veiksmīgie cilvēki spēs uz kādu laiku pat attīstīt savas ekstrasensorās spējas.

Trīspadsmitās pārmaiņas:
Visbeidzot saules aptumsums spēs nostādīt prožektoru gaismās visu to, kas jau pietiekoši ilgu laiku palicis ēnā. Tas nozīmē, ka visas problēmas un neatrisinātās lietas tuvāko divu nedēļu laikā liks par sevi manīt, turklāt vispārējās saules aptumsuma sekas būs jūtamas vēl ļoti ilgi.

Starp citu, tikai pāris nedēļas pēc saules aptumsuma mūs sagaidīs mēness aptumsums. Turklāt arī šis aptumsums būs ļoti svarīgs.

Un jūs sajūtat aptumsumu ietekmi uz sevi?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru