13 ģeniāla idejas, kuras atvieglo jūsu atpūtu pie dabas

Ir vasara, saule ar saviem stariem aicina mūs doties atpūtā pie dabas.

Lai zaļumos tev būtu tikpat omulīgi kā mājās, mēs esam sagatavojuši vairākus lieliskus padomus. Pēc mūsu norādījumiem, tu nekad nejutīsi diskomfortu savvaļas dzīvē.

  1. Lai pamielotos ar mājas pankūkām, jau iepriekš sagatavo pankūku mīklu. Rūpīgi sadali to pa maisiņiem, kā parādīts attēlā. Paņem līdzi pannu un baudi mājas pankūkas.
  2. Drošība pirmām kārtām. Lai pārbaudītu savu apģērbu, vai uz tā nav ērču, izmanto rullīti apģērbu tīrīšanai. Tu vari būt pārsteigts par to, ko rullītis savāks.
  3. Ja nevari ne vienu dienu iztikt needot olas, — iesit tās pudelē ar platu kakliņu vai burciņā. Tā tās nesasitīsies un paliks svaigas visas dienas garumā.
  4. Jūti diskomfortu, kad no rīta nav iztīrījis zobus un košļājamā gumija nelīdz? Lai nav jāstiepj līdzi veselu tūbiņu zobu pastas, izspied mazliet pastas celofāna maisiņā un saloki to, tas neaizņems daudz vietas.
  5. Galu galā, pārgājienā jebkuru var pārsteigt negaidīts lietus. Lai kājas būtu sausas, ierīvē savus apavus ar vasku vai parafīnu. Tas, protams, nav gumijas zābaki, bet no neliela daudzuma ūdens glābs.
  6. Lai ar skuvekli nesagrieztu pārējās mantas somā, var izmantot papīra skavas. Vienmēr patīkami gludi noskūties.
  7. Lai ātri iekurtu uguni, sasmērē vates tamponus ar vazelīnu. Uguns degts kā ellē.
  8. Neaizmirsti nomazgāt rokas pirms ēšanas. Ja ūdens atrodas tālu, tad vienmēr var uztaisīt lūk, tādu uzparikti. Kā mājās pie krāna.
  9. Lai bērni pārgājienā negarlaikotos, izdomā viņiem nodarbošanos – savākt dažādus augu un dabas materiālus. Taču tas ir, ne tikai interesanti, bet arī ļoti izzinoši.
  10. Ja tu nevari ciest nekārtību, tev neiztikt bez tāda piekarināma organaizera. Tagad viss ir sadalīts pa atsevišķām кabatiņām.
  11. Kukaiņi ir diezgan uzmācīgi. Tie var ietikt pat tavā dzērienā. Neļauj to, sameisstero vāciņu, izmantojot keksiņu veidni, vai follija gabaliņu.
  12. Zari — universāli āķi, jebkurai lietai. Tādus pakaramos var pagatavot pats. Pakaramo daudz nemēdz būt.
  13. Varat pat izveidot komfortablu tualeti. Atliek tikai pielietot nedaudz fantāzijas un veiklības. Tualetes papīru var ievietot plastikāta kārbā.

Neatsaki sev, un  kopā ar draugiem un ģimeni baudi atpūtu ārpus pilsētas.

Avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru